POZZZ!!! Treba mi pomoc oko kupovine auta, ne znam sta je bolje uzeti i koliko se isplati.Uzeo bih reno lagunu 1.9Dci ili ako uopste moze Golf 4 1.9 TDi za te pare ili nesto trece.mislim na lagunu 2003 god.Oktavia,406,ne znam ni ja sta samo ne alfa i fiat.
Sta kupiti do 7000 !?
Collapse
X
-
Re: Sta kupiti do 7000 !?
Pa za taj novac tesko ide neka laguna i to godista kog si naveo, a sto se golfa tice vidjao sam par komada po placevima i to stari oko 8god. ali ne i ispod cene koju si spreman da platis! Veliki je problem i ako uspes da uzmes to sto zelis za isnos koji si naveo u kakvom ce stanju to biti i koliko te jos neodloznih ulaganja ceka! Moj ti je iskren savet da trazis nesto skromnije po ceni kako te posle ne bi bolela glava!
-
-
Re: Sta kupiti do 7000 !?
moze laguna 2003 god uvoz iz holandije i to da biras 1.6 benzin sa plinom (6500€) ili dci (6800€). ali te molim za kilometrazu da nepitas jer ces dobiti odgovor "KOLIKO HOĆEŠ".
P.s: Za te pare ih je bilo ovog vikenda na najlonu.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
Comment