ako neko ima interesuje me kolika je potrosnja s nasim gorivom i kakav je za odrzavanje jer sam cuo da im odlazi turbina i naravno koje mu je ubrzanje jer bi prodao saxa 16v i kupio audi da nije sporiji u startu o saxa ?
audi a3 1,8t
Collapse
X
-
Re: audi a3 1,8t
http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... tro/105871
ovaj sigurno nije sporiji od saxa.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
-
-
Taj sa 150ks ide vise impresivno po cajgeru koliko ti to osecas.
Nisam vozio Saxo ali verujem da su tu negde po pefrormansama, sto znaci da je Saxo verovatno "uzbudljiviji".
Audi je bolje tapaciran tj. ususkan + je tezi.work in progress
Comment
-
-
nemoj saxa da poredis sa stock a3 1.8t, jednostavno nema trkanjainache meni je to vrh auto, ali moras gledati da nadjes dobar primerak, jer ih je prilicno malo kod nas koji uopste dodju do oglasa, dobar brzo ode. Potrosnja drugar je imao po gradu 10-13l, otvoren 7-8l. a ovaj sto je jevtic okacio
Comment
-
-
audi je visa klasa od saxa ne moze se porediti, planiram da uvezem jer kod nas ni 1 nisam nasao da nije dizano god a na onom na kom nije traze 1000e iznad cene kad bi uvezao. a tezina mu je 1200kg ili vise kg
http://www.youtube.com/watch?v=xb8zMW1b ... re=related samo sto nije a3
Comment
-
-
Originally posted by mishionemoj saxa da poredis sa stock a3 1.8t, jednostavno nema trkanjainache meni je to vrh auto, ali moras gledati da nadjes dobar primerak, jer ih je prilicno malo kod nas koji uopste dodju do oglasa, dobar brzo ode. Potrosnja drugar je imao po gradu 10-13l, otvoren 7-8l. a ovaj sto je jevtic okacio
work in progress
Comment
-
-
znam sta je S3 thx na info
alenas ma sigurno da nije ni prici istoj klasi nego kad si vec pitao za ubrzanje i start koji je kod saxa impresivan, nije porediti u stok varijantama, ali zato 1.8t +chip, druga prica. Ali po svemu ostalom ali svemu nikako nije porediti saxa i a3btw pametna odluka da sam uvezes, jos ako mozes od svabe, milina
Comment
-
-
poredis auto i trotinet... stock 1.8T vrlo lako za malo novaca ide na 200ksjos ako nadjes quattro varijantu... sreci nikad kraja. zaboravices saxa ko da ga nikad u zivotu nisi ni vozio. obrati se ivanuT da ti da spisak motora koji imaju portovanu usisnu.
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
ma bolje da doda još malo para i kupi s3 i da se ništa ne dira nego samo da vozi. i sigurno će mu biti bolje nego da neki koji ima fabrički 150 diže na 220ks. a ako mu to bude malo sa s3 ima mnogo bolju osnovu. to bi ja uradio.ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
-
da uzme atmo i stavi turbo i izadje ga ko S3
a kad prvi put da gas polomata sve shto ima u trapu hehehe
mene zanima gde moze da se nadje ta lista 1.8t motora sa portovanom HEADPa te Toyote rade i sa kuhinjskom bocom i baštenskim crevom za gas gurnutim u karburator.
To košta 200 evra... Gde? Nema nigde ali je jeftino
Comment
-
-
Originally posted by zverkou osnovi isti motor samo sa vecom turbinom
Originally posted by zverkonista nije isto pocev od plastikarije, limarije a onda i mehanike...ex - fabia 1.9 tdi
golf 2.0 tfsi
Comment
-
Comment