Ford Kuga?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • krstin
    CBC Senator
    • 14.09.2007
    • 223
    • Novi Sad

Ford Kuga?

Sta mislite o ovom autu? Znaci treba da vrsi ulogu porodicnog auta, terenske sposobnosti i nisu od nekog veceg znacaja...
    Sledece je u ponudi:

Ford Kuga 2.0 TDCi Trend plus 2wd
    Oprema:
    AirBag za vozaca i suvozaca, Bocni AirBag, Tonirana stakla, Servo volan podesiv po visini i dubini, ABS sa EBA i ESP, trece stop svetlo, Ford power pokretanje bez kljuca, Centralno daljinsko zakljucavanje, Prednja i zadnja svetla za maglu, Elektro pomicni prednji i zadnji prozori, Visinski podesivo sediste vozaca sa lumbalnom podrskom, antena, branici u boji vozila, deljiva zadnja sedista(60:40), drzac za casu i novcice, pokrivka i osvetljenje prtljaznika, dodatna uticnica, Nivelacija farova, Obrtomer, Digitalni sad, Zakljucavanje poklopca motora, Hladan start - 25 stepeni, Kompaktni rezervni tocak, Elektro pomicni spoljni retrovizori u boji vozila sa integrisanim pokazivacima pravca sa grejacima, Rucice vrata u boji vozila, Centralna klizna konzola sa naslonom za ruku, Putni kompjuter, Stereo RDS radio/CD sa daljinskom audio komandom na upravljacu, MP3 uticnica 6 zvucnika, Daljinska komanda centralnog zakljucavanja(2 kljuc), 6-to stepeni manuelni menjac, pogon na prednjim tockovima, preklopiva zadnja sedista, pocinkovana karoserija, nasloni za glavu i pozadi (ukupno 5),
    DODATNA OPREMA (uracunata u cenu vozila): Metalik boja, Alu felne 17", EATC, digitalni klima uredjaj, pusacki paket.
    CENA: 24.490,00 EUR

Sta mislite, ne verujem da ima nesto bolje za tu cenu? I jos jedno pitanje, kolko ima airbagova? 4 ili 6?
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Re: Ford Kuga?

Kupio moj komsija pre par meseci. Bela boja i odlicno joj stoji.

Moram da kazem da mi se bas dopada i sad si me iznenadio sa cenom. Mislio sam da je skuplja, doduse, to je za model sa samo prednjim pogonom.

Kolikoo sam gledao ranije bio je preko 27.000 i to bez alu felni, sa manuelnom klimom, tako da mi se ovo cini kao odlicna prilika.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• r1cer
      CBC Senator XXL
      • 22.01.2006
      • 363
      • Beograd

To je odlična ponuda u odnosu na konkurenciju koja sa ovakvom opremom naplaćuje bar 5k eura više. Meni je tu najveća mana ime modela i naravno to što je SUV ali ko nema problem sa ovime ovo je super ponuda.

Comment

• srdjanissan
        CBC Senator XXL
        • 20.11.2008
        • 720
        • beograd

mozda ce neko reci evo ga opet ovaj sa nissanima,ali moja preporuka uzmes nissan qasqai auto koji je osvojio najvise bodova na krash testovima ikada,isto kao sto je sad megan najnoviji....za te pare moz da biras i motore i da li oces ovaj sa 7sedista i jos sto sta!
        jos sto im je aktuelan popust i + popust od oko 1000e na zalihe od prosle godine ako ih ima....
        kad koči,cepa gume i prevrće se!
        papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta

Comment

• krstin
          CBC Senator
          • 14.09.2007
          • 223
          • Novi Sad

Ovo je kao neki veliki popust, inace bi sa ovakvom opremom kostao oko 29 hiljada evra... Jedino ime malo, al jbg...
          Sto se tice nissana, za 500 evra vise moze da se kupi 2.0 dci, sa mnogooo losijom opremom... A i vise mi se svidja kuga, izgled, unutrasnjost i ona ima 5 zvezdica na crash testu.

Comment

• srdjanissan
            CBC Senator XXL
            • 20.11.2008
            • 720
            • beograd

na sve ovo imas blutut, friziderce i jos sto sta,nemas jednino felne od 17inca nego 16.....lepo pozoves ove u subotici ,radulovic dere i vidis koja je cena...ja sam dobio skoro 2000e jevtinije auto u subotici nego u radulovicu

Comment

• krstin
              CBC Senator
              • 14.09.2007
              • 223
              • Novi Sad

Jeste, upravu si, ja sam mislio da je taj visia, a to je ustvari accenta... Videcu, mada najverovatnije kuga, nekako mi ozbiljnije izgleda auto...

Comment

• srdjanissan
                CBC Senator XXL
                • 20.11.2008
                • 720
                • beograd

ako te zanima zovni suboticu i nissan pa pitaj dobijas neke silne popuste za razliku od radulovica
                ,ali sta ti volja ,mada kuga je veceg ranga od qashqaia ali meni to nije bitno....

Comment

• CLD
                  CBC Senator XXL
                  • 08.02.2005
                  • 1225
                  • Belgija - ranije Luna-Chico

nisam vozio Kugu ali kaskaia jesam, napravio 6000 km za mesec dana, auto je 1.5 dci sa 105 konja i ide sasvim lepo za ovaj motor i verujem da nema neke velike razlike u max. brzini u odnosu na jaci motori, ja sam ovaj vozio cak u jednom trenutku i 200 po satu, verujem da je to oko 185-90 realno. Znam sad ce da se jave neki sa onim sto fabrika kaze i da je max 180, medjutim to je kod mene pisalo na satu u nedlju uvece. Sto se tice auta kao auta odlicno uradjen, unutra sve na svom mestu i nije pretrpan sa raznim nepotrebnim zezalicama i saticima, sto se tice utiska u voznji tu me je tek odusevio, kao i udobnosti. Sri je imao priliku da se na kratko provoza i bio je odusevljen sa istim.

Comment

• srdjanissan
                    CBC Senator XXL
                    • 20.11.2008
                    • 720
                    • beograd

tooo,tako je majstore,po meni si izabrao pravi auto za nase uslove ni veliki ko terenci ,ali ima sve njihove prednosti a trosi malo vise od gradskih zujalica.....ja ocekujem uskoro x trail najnoviji ako sve bude po planu,kad sam seo u njega,odmah sam se zaljubio i to nije bio u full opremi ,nego u 2. nivou

Comment

• CLD
                      CBC Senator XXL
                      • 08.02.2005
                      • 1225

bio sam u Beogradu ali ne zivim tu vec u Belgiji, inace auto je dobijen kao sponzorski, vozio sam do septembra Tucsona Hyundai i mogu slobodno reci da je Nissan bolji od Tucsona i ako je Hyundai bio sa 2.0 motorom i 136 KS.

Comment

• Snejk
                        CBC Senator XXL
                        • 14.02.2008
                        • 704
                        • BG

Ne preporučujem makar zbog motora.. 2.0 TDCI koji sam ja vozio troši zaista previše za jedan moderan turbodizel. Inače solidno leži, ima par bagova u softveru , ali u svakodnevnoj primeni ne vidim veće probleme osim te potrošnje. Nervira me ono jeftino dugme za paljenje motora .

Comment

• CLD
                          CBC Senator XXL
                          • 08.02.2005
                          • 1225

pa cekaj sta ocekujete od motora koji imaju preko 130 konja, da trose kao upaljac? ovaj 1.5 u nissanu ide oko 8L mesovite voznje.

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Pa dobro, bilo bi bolje da je za tu karoseriju malo jaci motor,npr. 2.2. Trosio bi isto, mozda cak i malo manje, ali onda ode registracija gore drasticno. Mislim da Kuga kod nas ima samo sa 2.0, a za Nissan ne znam. Meni se svidjaju oba crossovera.

Lepo ti odes kod jednih i drugih, prestavis se kao zbiljan kupac, sto i jesi. Kazes da imas dilemu Kuga ili Qsashqai, da razmisljas. Siguran sam da ce da ti daju dodatni popust ili ces bar moci da izvuces jos neku pogodnost. Cujem da sada bas frka oko prodaje, da nude sve i svasta. Isplati se malo cenkati.
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• Snejk
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2008
                              • 704
                              • BG

Za vreme mešovite vožnje prosek je bio 12L. Jeste da imam malo težu nogu na gasu, ali oba automobila koja sam vozio su imala sličnu potrošnju, znači nije one-off.

Comment

Working...
                              X