bmw vs fiat

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • DLP
    CBC Član
    • 04.03.2009
    • 12
    • BG

bmw vs fiat

Zdravo. Imam veliku dilemu, da li uzeti stariji auto,konketno bmw e36 sa 1.8 sa m40 motorom ili mladji, fiat bravo 1.8? Hvala
  • Aca Lukas
    CBC Član
    • 16.06.2008
    • 22
    • Jedan grad, Pored je Beograd

Re: bmw vs fiat

BMW naravno, fijat je kanta. A i sporije mu pada cena, pa ces ga lakse prodati, na BMW mislim.

Comment

• NED
      CBC Veteran
      • 02.11.2008
      • 149
      • Kragujevac

Znas kako kazu za BMW, ko ga jednom uzme uvek ga vozi, e pa to je zato sto se tesko prodaje, moje licno iskustvo, jedva prodao BMW , dok sam prilicno lako prodao 2 Fiat-a!!!! Drugo, uvek gledaj da uzmes sto mladji auto, i jos jedna opaska - FIAT nije kanta!!!

Comment

• DLP
        CBC Član
        • 04.03.2009
        • 12
        • BG

ok, ne razmisljam jos o pradaji :-) . Zanima me pouzdanost, bitno je da se ne kvari cesto i da nemam nekih vecih problema. Za fiat kazu da je dosta kvarljiv.. Mene vuce bmw, ali bravo bi pre svega zbog godista i opreme koja se dobija za relativno malo para. E sad..

Comment

• starac vujadin
          CBC Senator XXL
          • 27.08.2005
          • 2617
          • Stari grad

Da je Aca Lukas rekao da Fiat nije kanta, onda bih se zabrinuo. Ovako sve je u redu - stvari stoje onako kako treba da stoje

Btw, kupi dobar primerak za svoje pare. E36 ima svojih izrazitih prednosti, Fiat Bravo ima svojih. Dosta razlicita kola su u pitanju, pa ono sto je dobro kod jednog nije bas dobro kod drugog...

Comment

• NED
            CBC Veteran
            • 02.11.2008
            • 149
            • Kragujevac

O pouzdanosti tesko moze da se govori za automobile tog godista, da su novi(ji) svakako bi VELIKU prednost trebalo dati BMW-u, ovako , pitanje je u kakvom je stanju BMW, a u kakvom je Fiat. Sto rece starac Vujadin, biraj dobar primerak za svoje pare, odlican savet, pa bio to BMW ili pak Fiat.

Comment

• DLP
              CBC Član
              • 04.03.2009
              • 12
              • BG

ok,hvala puno.

Comment

Working...
              X