Zanima me kakva su iskustva sa ovim kolima, u pitanju je 1998 godiste, gazda kaze da je presao oko 200.000, ako se ne varama problem su pumpe sa ovim kolima, da li postoji mogucnost da se vidi u kom stanju je motor, posto je auto malo cuknut i ne moze kod majstora sta su stvari na koje treba da obratim paznju?
Astra G 2.0 16v di
Collapse
X
-
Re: Astra G 2.0 16v di
Obrati paznju na dizne, i turbinu ako ima. Za kilometrazu racunaj da je sigurno bar oko 30.000/godini BEZ OBZIRA sta pise na tabli. Najverovatnije ces imati sve da menjas, racunaj mesecno od 500-700e da ces trositi i to u najboljem slucaju!
-
-
Nije sranje!Ja sam kupio vektru sa tim motorom i posle strucno odradjene dijagnostike mirno spavam s'obzirom da mi je covek lepo uz kafu objasnio kakav je to motor i konkretno u kakvom je stanju moj primerak. Za pumpu stoji da moze da pravi probleme ali je moja radjena pre nekih 2-3000 tako da sam duzi period miran. Dizne ko i svake druge u kombinaciji sa nasim kvalitetom goriva. S'vremena na vreme neki aditiv za ciscenje istih i ne bi trebalo da bude problema. Sa turbinom po recima majstora koji mi je radio dijagnostiku treba znati kako da ne bi bilo problema.
Samo neka ga neko u koga imas poverenje lepo pogleda i ako nije neka basnoslovna cifra za to godiste kupi ako je sve OK. Pozdrav kolega!EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
-
Moj tata ima isti takav auto. Kupio ga je letos, kilometara na satu 145 000 a pravih verovatno oko 200 000 a problema za sad nijedan. Cuo sam za te pumpe itd. ali da ga ne ureknem ulje ne trosi solidno vuce za 60kw, malo trosi ma extra auto a delovi za odrzavanje skroz jeftini, mada da se ogradim od te pumpe to ne znam koliko kosta. Cuo sam od jednog poznatog majstora iz temerina specijalizovanog za opela u kog imam puno poveranja da ti motori prelaze po 400 000km
Comment
-
-
Hvala na podrsci!Tu istu kilometrazu je i decko koji mi je radio dijagnostiku i pregledao auto isto spomenuo uz napomenu o redovnom odrzavanju.
EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T
NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)
SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
Comment
-
Comment