Pozdrav svim forumasima.Citam ovaj forum vec duze vreme,ali sada imam konkretan razlog i da pitam iskusnije od mene za kupovinu polovnjaka.Naime, konacno sam prodao Golfa 3 1993god.(poceo da se kvari konstantno),i sada razmisljam da pozarim polovnjaka do 5500 eura.U opciji su automobili iz nize srednje klase i iskljucivo benzinci.Razmisljao sam o vise modela i izbor je pao na ova dva.Ako postoje forumasi koji mogu da uporede ova dva modela bio bih vrlo zahvalan.Citao sam da je Xsara malo puzdanija,udobnija itd,a da Nemac ima jeftinije odrzavanje i da cu ga kasnije lakse prodati.U obzir dolaze i neki drugi modeli(osim Stila).To je maximum novca,ostalo ide na registraciju i obavezni servis nakon kupovine.
citroen xsara 1.6 ili opel astra g 1.6
Collapse
X
-
Re: citroen xsara 1.6 ili opel astra g 1.6
Nema nekih inovacija u xsari niti postoji "pametniji" izbor kad je takav polovnjak u pitanju.
Ako si se već vezao za ta dva modela, gledaj koji je u boljem stanju i sa više opreme i za koji imaš odgovarajuću "teh. podršku" u blizini (servis, potrošni delovi i sl).
Comment
-
-
Re: citroen xsara 1.6 ili opel astra g 1.6
OK,hvala na odgovorima.
Vezao sam se za Xsaru zato sto je voze dvojica drugova i kazu da je dosta bolja upravo od Astre G,a Nemca sam izabrao zato sto ima klasican i lep izgled.O Fokusu ne razmisljam (najruzniji enterijer ikada),Stilo svi pljuju ...
Razmisljam i o Vectri B,ali polako moram da procitam forum jer ima dosta pametnih stvari da se procita o Astri i Vektri ali nazalost vrlo malo o Xsari.
Comment
-
Comment