Audi A4 1.9TDI 2004 kupiti ili ne

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • ivanho 84
    CBC Početnik
    • 22.04.2009
    • 3
    • beograd

Audi A4 1.9TDI 2004 kupiti ili ne

Cao svima nov sam na ovom forumu i imam dilemu kao i svi oko kupovine polovnog auta. Imam par pitanja :

Imam kombinaciju da uvezem audi a4 2004 godiste 1,9 tdi iz italije sa italijanskim tablicama covek bi mi dovezao u beograd a moje je sve ostalo ,pa me zanima da li je moguce da registujem taj auto ,sta sve moram da proverim i uradim da budem siguran da je sa autom sve u redu mislim na to da li sve legalne papire ima itd ,nisam mnogo iskusan pri kupovini pa zato molim za savete !!!

Sledece pitnje dvoumim se izmedju automobila marke : Pezo 307 ,alfe 156 ,147 ,i fiat stila sve to do 7000 hiljada evra

Hvala puno unapred svima !

pozdrav !
  • shvexoman
    CBC Član
    • 03.04.2009
    • 57
    • Smederevo

Re: Audi A4 1.9TDI 2004 kupiti ili ne

Ako se dvoumis izmedju Audija i Fiata tj Alfe veruj mi da je Audi pravo resenje, ako nista drugo lako ces ga prodati i neces puno izgubiti jer drzi cenu extra, sto naravno nije slucaj sa Italijanskim proizvodjacima. Taj A4 ako nije preso vise od 150000 mozes slatko da se vozis, e sad je problem sto svi vracaju kilometrazu pa cak i u inostranstvu, nemoz nikad da znas tacno. Sto se papira tice to stvarno neznam, ako ti je neki dobar drugar pa da mu verujes. Normalno trazi i servisnu knjizicu na uvid.

Comment

• Ognjen
      CBC Senator XXL
      • 21.02.2008
      • 438
      • Novi Beograd
      • -

Iz tvog pitanja se da zaključiti da ne znaš nešto preterano o uvozu vozila, i samim tim se i nameće odgovor.
      Nemoj kupiti taj Audi 4 TDI. Najmanji problem je da nađeš kombinaciju da ti neko kupi auto napolju i doveze.
      Mnogo je veći problem naći dobar, regularan auto po normalnoj ceni i da sve to odradi pouzdan čovek. Za papire ovde nije problem, odeš kod bilo kog špeditera i raspitaš se.

Što se tiče Audi-a TDI, da li bar znaš koji je motor u njemu, pa da neko proba da ti nešto kaže o tom konkretnom modelu.

Ovo ti sve govorim u najboljoj nameri, i na zapadu se vraćaju kilometraže (pogotovu na vozilima koja dolaze ovamo) , servisna knjižica košta 100 evra (sa svim pečatima ovlašćenih servisa), ima krševa koliko hoćeš (lupanih i sklapanih). Nikad ne možeš biti 100% siguran, ali se bar potrudi da taj procenat bude što veći.

Drugi deo pitanja sam ja sebi postavljao kada sam kupovao auto poslednji put i odlučio se za Alfu 156 1.9JTD. Nisam se pokajao uprkos pričama o kvarljivom autu. Ulaganja je bilo poprilično, ali zahvaljujući mojoj brzopletosti. Svaki auto sam do tada pre kupovine vozio na razne provere, sem Alfe. Valjda sam se zaneo probnom vožnjom. Posle doveo u red i evo prešao sa njom oko 20.000km sa tri zamene ulja i filtera i bez ijednog misterioznog kvara.
      Pozdrav

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

meni nesto nije jasno. pominjes prvo A4 2004god a onda neka auta do 7000e. taj A4 je dosta vise od tih 7000e tako daaaa....
        deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• ivanho 84
          CBC Početnik
          • 22.04.2009
          • 3
          • beograd

hvala puno na savetima !!! razmislicu jos jednom sta i kako ! covek mi garntuje da je audi u ekstra stanju i od prilike sam siguran u to a cena je i te kako vrhunska za taj auto jer je u pitanju hitna prodaja ! a za auto do 7000 hiljada gledam ako bih kupovao u srbiji pa se dvoumim izmedju pezoa 307 i alfe i stila a nekako sve vise citajuci forum verujem pezou tako i dalje je dilema u glavi !!! hvala svima pozdrav

Comment

• Ognjen
            CBC Senator XXL
            • 21.02.2008
            • 438
            • Novi Beograd
            • -

Ja to protumačio kao dva pitanja.
            Audi A4 2004 za 7000... Hitno je pa je tebe našao za te pare, inače ga ne bi mogao prodati. Možda ako je ona varijanta da mu pošalješ pare da on kupi i doveze auto.
            Ti definitivno ne trebaš da kupiš taj auto, ako si uopšte i razmišljao o tome.

Comment

• TETAK
              CBC Senator XXL
              • 30.09.2004
              • 3034
              • Čačak, Srbija

Definitivno sumnjiva kupovina, po sistemu vozila ga baba, a prodaje ga hitno da sahrani dedu.....Odustani od toga!
              Uz laž uvek ide istina, istina je dovoljna sama!

Comment

Working...
              X