Lancia Thesis

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nikola_VUK
    CBC Senator XXL
    • 20.09.2005
    • 317
    • Podgorica - Novi Sad
    • Mercedes vaneo 1.7

Lancia Thesis

Evo ovako, odavno razmisljam o promeni kola i raznorazna su bila u opticaju, sad mi je Thesis ispala, pa posto ih nema mnogo prodato i ne mogu da nadjem previse informacija o njima na netu reko da probam ovako da dodjem do informacija:

Izabrani primerak je 2004. godiste motor je 2.0 soft turbo.
    Pise da je presao 84.000 sto je i osnovna stvar koja me buni dakle sedista su od alcantre i u dosta dobrom su stanju, papucice su kao nove ali problem je sa farovima koji su po malo pozuteli sto me navodi na to da kilometraza bas i nije ok, ali problem je jos veci jer koliko god sam The**** video na internetu ni jedan nije imao zute farove.
    Inace cena je 9.500 s tim sto bih mogao da ostavim omegu i da doplatim.
    Ne bih volio da se ovo pretvori u diskusiju oko toga da li je to lep auto ili ne (meni licno je skroz prihvatljiva izgledom i Multipla) jer je to cisto individualno.

Jos jedna stvar u cemu je fora sa soft turbom, koja je razlika izmedju obicnog i ovog i kako su se pokazali ovi motori?
  • Delija
    CBC Senator XXL
    • 29.08.2005
    • 310
    • NS
    • plavi auto

Re: Lancia Thesis

Ja bih rekao da je situacija jos "malo" losija... Lupan + "kineski" far... :-/
    Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• VVLAJKO
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2008
      • 484
      • Nis
      • Audi A4, Primera p12

nepotrebno citirati post iznad

Za thesis nema ni orginalnih delova, kamoli kineskih!! Farovi su od makrolona i hoce da pozute,sto nije vezano za kilometrazu vec za uslove eksploatacije i cuvanja. Ako je sa italijanskog primorja-nista cudno. Inace STRASAN auto,kralj klase, ali uzasno skup i komplikovan za odrzavanje-nabavku delova.Ja sam ga zbog toga silom prilika zamenio lybrom i strasno se pokajao. Pozz
      Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Delija
        CBC Senator XXL
        • 29.08.2005
        • 310
        • NS
        • plavi auto

Nisam mislio bukvalno na kineske, vec na neoriginalne - zato sam i stavio "navodnike"

Ne videh ni ja nijednu sa pozutelim farovima... :-/
        Inace se slazem da je opasno dobar auto - dokle god nista ne podje po zlu.
        Life is not measured by the number of breaths you take but by the moments that take your breath away...

Comment

• nikola_VUK
          CBC Senator XXL
          • 20.09.2005
          • 317
          • Podgorica - Novi Sad
          • Mercedes vaneo 1.7

Moguce da je ovo za Italijansko primorje istina jer ove sto sam ja gledao su vecinom iz Germanije a ovi cesto uvoze kola sa juga italije. IvanT mi je rekao kad smo pre pricali da im budali elektronika dosta cesto e sad na nekim forumima sam citao da je to opet vezano za prve serije.

Comment

• sdavid
            CBC Član
            • 26.03.2009
            • 34
            • novi sad

Meni Thesis izgleda extra, jedinstven , orginalan sto je danas moze se reci i retkost jer mnogi novi modeli razlicitih proizvodjaca vrlo lice. Sto se tice motora ako se ne varam tu se ugradjuju fiatovi agregati o kojima se sve vec zna, pa sa odrzavanjem neces imati nikakvih problema. Ja bih kupio takav auto, menjao bih ga za astru pa makar zazalio.

Comment

• sdavid
              CBC Član
              • 26.03.2009
              • 34
              • novi sad

Ipak ne bih, ja zaboravio da je to sve 2.4 litre pa na gore, nije to za mene, mnogo skupo sve!

Comment

• nikola_VUK
                CBC Senator XXL
                • 20.09.2005
                • 317
                • Podgorica - Novi Sad
                • Mercedes vaneo 1.7

Ovo je 2.0TB sa 185ks stari fijatov je bio V6 2.0TB, ovaj je redni petak i nesto nisam siguran da se jos negde ugradjivao ali mozda gresim.

Comment

• VVLAJKO
                  CBC Senator XXL
                  • 23.07.2008
                  • 484
                  • Nis
                  • Audi A4, Primera p12

Ugradjivao se u lanciu kappu i fiat coupe, a u non-turbo varijanti u fiat bravo hgt,mareu, a ja ga imam u lybri. Stari fiatov turbak je bio cetiri cilindra16v!! 2.0v6 turbo je iskljucivo ALFIN motor !!!
                  Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• alfa&omega
                    CBC Član
                    • 21.06.2008
                    • 92

Pocinju stvarno da me nerviraju komentari tipa "komplikovan za odrzavanje i nema delova za njega" na samu pomen nekog od italijanskih proizvodjaca! Pa, nije Thesis valjda spejs satl da je komplikovan i bez delova! A, koji se to auto ne kvari neka mi neko kaze, idem odmah da ga kupim!
                    Lancia Thesis je remek delo na tockovima u svakom smislu. Pre neki dan sam video jednu u prolazu i to je automobil za kojim cu se uvek okrenuti kao i vecina ljudi. Ako nadjes kvalitetan primerak bices veoma srecan sa njim, a ako naletis na neki koji nije odrzavan - bice isto los kao i Mercedes koji nije odrzavan i tu je stvar poznata. Generalno, Thesis je jedna od najkvalitetnijih iz porodice Lancia, ali i veoma retka. Neces pogresiti za koji god motor da se odlucis.

Comment

• Marko001
                      CBC Senator XXL
                      • 09.09.2006
                      • 1070
                      • Belgrade

Meni nije jasno kako thesis za 9500 evra pa to je bio ultra skup auto i kostao je 40-50 000 € ako se ja dobro secam... video sam na tvu da se u njemu vozi i italijanski ambasador

U svakom slucaju extra auto, jos si nasao primerak od 2000ccm, super, ja bih se na tvom mestu raspitao po servisima kakvo je stanje u vezi delova i odrzavanja i ako je podnosljivo uzeo bih ga bez razmisljanja

Comment

• nikola_VUK
                        CBC Senator XXL
                        • 20.09.2005
                        • 317
                        • Podgorica - Novi Sad
                        • Mercedes vaneo 1.7

Pala im je cena jer je dizajn poprilicno neobican tako da se nekome svidjala nekome ne dok je marketing slabo uradio posao tako da je ukupno valjda prodato 12.600 komada, mada mislim da jos uvek po negde mozes novu da je kupis!

Comment

• Flavio
                          CBC Senator XXL
                          • 13.06.2006
                          • 1926
                          • 012 Centar
                          • KaraWagon 1.4T.Spark

Ako je uzmes,bicu jos jedan u nizu ljubomornih na tebe !

Neki dan sam video jednu uzivo i (opet) pao na !

Comment

• MaliRadojica
                            CBC Član
                            • 06.03.2009
                            • 95
                            • Beograd

off topic:
                            @alfa&omega
                            Vidim ja kome ću da ponudim onu zelenu Lybru što je ponekad parkirana preko puta apoteke (kad je budem prodavao).
                            Jesi li ti Adijev mali, bre?

@nikola_VUK
                            308Nm na 2200ob/min... Ja bih nju tako rado... posedovao...

Comment

Working...
                            X