ROVER 75 2.0 CDT - Kupiti ili ne? Prednosti i mane,saveti...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Eon
    Moderator
    • 10.03.2005
    • 4225
    • Beograd-NBG-44
    • Superb 2.0 4x4 DSG

Re: ROVER 75 2.0 CDT - Kupiti ili ne? Prednosti i mane,saveti...

Dobar je auto, za te pare. Motor kvalitetan, limarija odlična, elektrika problematična... Razmišljanje ostaje vezano za kasniju prodaju vozila, kao i nabavku delova. Moj drugar ga vozi već godinu dana. Razmišljao je između njega i Kappe i kaže da nije pogrešio, jer njegov ćale vozi Kappu i nešto više troši na redovno održavanje.
    Škoda Superb 2.0 TDI 190 bhp DSG 4x4 2020
    Volkswagen Tiguan 2.0 TDI 150 bhp Carat 2017

Comment

• AlexBMW
      CBC Početnik
      • 09.06.2009
      • 8
      • Leskovac

Mnogo se mislis, auto je odlican, meni deluje ko jahta, ja sam to hteo da uzmem pre BMW-a ali me ovi vise vuku zbog zadnje vuce. Inace cim ima neke veze sa nemcima mora da bude dobro.
      Samo pre uzimanja auta dobro protresi auto u ovlascenom servisu i plati bolje kontrolu nego da uzmes auto i da posle placas servisiranje bez potrebe.

Comment

• vladab
        CBC Početnik
        • 17.04.2010
        • 3
        • Beograd

Pozdrav svim ljudima na forumu.
        Izvinite sto ponovo ozivljavam staru temu.
        Imam nekoliko pitanja u vezi Rovera 75 i to bas sa CDT(i) motorom. Naleteo sam na nekoliko primeraka na placevima u Beogradu koji izgledaju (makar spolja) u prilicno dobrom stanju. Cena je oko 7000€. Ono sto mene najvise brine su delovi i servis. Da li znate kome se mogu obratiti za dijagnostiku i servis u Beogradu za Rovera 75? Da li oni mogu dijagnostiku da urade na placu ili mora da ide auto u servis? U svakom slucaju ne bih zalio para za dijagnostike i provere pre kupovine. Naisao sam na jedan servis na Senjaku (oni drze i domen
        Code:
        http://www.rover.rs
        ) i jedan na Zvezdari (oni rade i Honde) pa bih voleo da cujem vase savete, svaka pomoc je dobrodosla posto zaista ne znam kome da se obratim. Konkretne ponude i cene mogu i na private poruke da ne krsimo pravila na forumu.

Pozdrav i sve najbolje

Comment

• krejzikure
          CBC Početnik
          • 17.05.2010
          • 1
          • srbija

mozes kupiti slobodno ja ga vozim vec od 2000 godine, i auto je ekstra, a za delove nije uopste skup

Comment

• mistermobil
            CBC Senator XXL
            • 09.11.2008
            • 469
            • pecinci

u zemlji Srbiji se zna:Nokia,064,i VW RullZ!.. zezam se.Auto je po izgledu daleko ispred ostalih u tom rangu po meni a karakteristike su mu skroz ok.Motor je dobar,limarija dobra,enterijer dobar..izgled aristrokratski sta vise pozeleti.Samo neku lepojku pored sebe na sedistu i uzivanje.. Sto se tice delova ako planiras uzeti auto za sebe,najeftinije je da pazaris dobrog stranca engleza( koji nemoze da se ocarini kod nas )indenticnog tipa kao taj tvoj auto koji bi kupio,i da po potrebi cerupas..
            Ko leti,vrijedi
            Ko vrijedi,leti
            Ko ne leti,ne vrijedi..
            (Grunf,TNT..)

Comment

• milanlane
              CBC Početnik
              • 14.06.2010
              • 1
              • Beograd

Ja vozim rovera 75 CDTI, odusevljen sam bio kada sam ga video, kada sam ga vozio i sada kada ga imam ( prirastao mi bas za srce ).... ulje, filteri za redovan servis ti kostaju 16000rsd + ruke... novi delovi su ti papreno skupi i ako ti nesto ne daj boze ode ne razmisljaj o novim delovima... meni je upravo crkao motor za ventilator, nov kosta 50000 rsd (jos malo da poludim pa bih mozda i dao toliko para), ali znam da pase sigurno od BMW-a koji je duplo jeftiniji, a verovatno i od jos nekih modela, mada mi je remont od 50eur najjeftiniji ....

Comment

Working...
              X