Za koji dan izlazim na vozacki ispit i trazim odgovarajuci auto za vozaca pocetnika.
Planirao sam da izdvojim oko 2000€ za polovnjaka (benzinca) + ugradnja TNGa.
Za sada imam 2 varijante u opticaju
Toyotu Corolu '90
+ pouzdani su, ekonomicni i imam komsiju koji ima servis za istu
opet, - (u odnosu na Mantu) je da su ceo vek provele u Srbiji, sa sve losim putevima, benzinom, neodgovornim vlasnicima...
Opel Manta '79
+ kul izgleda, odlicno ocuvan (uvezen iz Svice pre 10-ak godina i stajao u garazi do danas-neregistrovan), 100+KS
- mozda ne uspe registracija, "malko" stariji
Pogledajte kako Manta izgleda na slikama i posavetujte
************************************************** ************************************************** *********************************************

************************************************** ************************************************** *********************************************
Znaci, Corola mi je nekako sigurnija opcija, a za ovu Mantu bas i ne znam. Navodno, lim je jako kvalitetan , kao i delovi, al ne znam kolko ima rezervnih delova kod nas i dal moze da se ugradi plin i tako to.
Hvala
Planirao sam da izdvojim oko 2000€ za polovnjaka (benzinca) + ugradnja TNGa.
Za sada imam 2 varijante u opticaju
Toyotu Corolu '90
+ pouzdani su, ekonomicni i imam komsiju koji ima servis za istu
opet, - (u odnosu na Mantu) je da su ceo vek provele u Srbiji, sa sve losim putevima, benzinom, neodgovornim vlasnicima...
Opel Manta '79
+ kul izgleda, odlicno ocuvan (uvezen iz Svice pre 10-ak godina i stajao u garazi do danas-neregistrovan), 100+KS
- mozda ne uspe registracija, "malko" stariji
Pogledajte kako Manta izgleda na slikama i posavetujte

Znaci, Corola mi je nekako sigurnija opcija, a za ovu Mantu bas i ne znam. Navodno, lim je jako kvalitetan , kao i delovi, al ne znam kolko ima rezervnih delova kod nas i dal moze da se ugradi plin i tako to.
Hvala
Comment