Ne znam za ovog sto se prodaje, al imao sam priliku da vozim par puta m5 te generacije, mislim da je bio 85 godiste...
Bmw je bio od decka sa konjarnika, koji valjda ima i onu sierru cosworth...
Auto ima dosta opreme za ono godiste, ipak je to M model... Udobne kadice napred, lako je bio upravljiv i pri vecim i pri manjim brzinama.. Lepo je punio do 100kmh, a imao je i predivan zvuk ... Elektronika je bila malo zeznuta, pa check nije ocitavao sve kada se auto pali, tako da je to bio jedan od problema..
Ne znam koliko tebi smeta, al potrosnju nisam uspeo da spustim ispod 15ak litara ni pri najnormalnijem rezimu voznje... Kad se doda gas, krug oko Slavije iznosi bar 5 litara Mozda je i zbog toga sto motor nije bio u bas najsjanijem stanju
Moj savet je da ga zaobidjes jer bar po meni, to nije neka ikona kao sto je njegov naslednik e34...
nije 1500, mozda 500. za starije od 20god se placa samo 20% poreza tj. za ovu kubikazu 20% od 155000 din sto dodje oko 30 000 poreza + osiguranje 15000 + tehnicki,adm.takse itd...
pa mislio sam da nije loše imati neki stari vrhunski auto koji bi bio u extra stanju. samo ne znam koliko bi to izašlo da se dovede u neko približno fabričko stanje . a i auto je u požegi tako da mi je nezgodno do tamo da se iscimam pa mi je lakše ovde da pitam da slučajno neko nešto zna.
nije 1500, mozda 500. za starije od 20god se placa samo 20% poreza tj. za ovu kubikazu 20% od 155000 din sto dodje oko 30 000 poreza + osiguranje 15000 + tehnicki,adm.takse itd...
U pravu si. Nisam znao da su uvažili starost vozila...
M535 ima 218KS, i iako je njegov motor bio osnova za E28 M5, ta dva motora i ta dva auta, M535 i M5 su potpuno razlicita. M5 bi bio lep auto, ovo je vec...hm. Ne vredi uzimati, ako nadjes M5 ili cak M635CSi, to bi bio posao.
The difference between men and boys is the price of their toys
Pa da nadje M5 to bi bila sigurno rupa bez dna, motor sigurno zreo za reparaciju gde bi cena izasla 2X cene auta.
M535 nije losa opcija za zezanje, bitno je da je sasija ok, motora ima za sitne pare koliko volis. Jedino potrosnja nije ispod 15L, ali udobnost i lezanje je odlicno, dosta je robustan auto i dobar za putovanja.
To date there has never been a faster car built for the public road and,
it has been suggested, there never will be. McLaren F1.
Motori na M535 kao i ostatak auta su taman zreli za reparacije i predstavljaju rupu bez dna bas kao i M5 iz iste serije. Tako da ako vec uzima rupu bez dna, nek' bira nesto malo bolji auto. A i cela diskusija je vise "sta bi ako bi" nego konkretno odlucivanje...
The difference between men and boys is the price of their toys
Comment