Pomoc oko kupovine!!!

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Just_D
    CBC Početnik
    • 22.06.2009
    • 3
    • Jagodina

Pomoc oko kupovine!!!

E ovako,u velikoj sam nedoumici oko kupovine polovnog automobila!! Znaci 300 prica sa raznih strana,a ja bez kola!!! Molim za dobar savet!! Dvoumim se izmedju sledecih automobila - Ford Fokus 1.8 tdci,Fiat Stilo 1.9 jtd, Fiat Brava 1.6 16v,Opel Astra 1.6,Fiat Punto,ili neki Ranault Megane 1.9dci!!! Prednost 5 vrata,klima!! Skupio sam nekih 5500 eur!! Hvala svima
  • NED
    CBC Veteran
    • 02.11.2008
    • 149
    • Kragujevac

Re: Pomoc oko kupovine!!!

Da li ti je bitno da auto bude sto mladji ili...?
    Za 5500e realno ne mozes da ocekujes Megana, jedino ukoliko ne mislis na 2001-2002god, Stilu je toliko pala cena da mozes da biras cak i neki JTD, 2002-03.
    Punto mozes da pronadjes cak i 2005-06god, Brava je odlican izbor , posebno sa 1.6 motorom. Ostala dva nisam vozio pa nisam ni dovoljno kompetentan da ih komentarisem, ali vidim da im je cena malo visa od tvoje odredjene, posebno za relativno mladja godista.
    Znaci, ja bih za te pare licno birao Stila, jer je to odlican kompromis kvaliteta, godista i para koje si spreman da das za auto.
    Ali kada bih po licnom ubedjenju birao auto medju ponudjenim,naravno preko 5500e, sigurno bih izabrao Megane...

Comment

• Just_D
      CBC Početnik
      • 22.06.2009
      • 3
      • Jagodina

A sta mislis o ovom - NISSAN ALMERA 1.8 2001 GOD,1769 CCM 84 KW (114 KS) AC CLIMA,SERVO VOLAN,CENTRALNA BRAVA,DALJINSKO ZAKLJUCAVANJE,ABS,2X AIRBAG,ALU FELNE 15,FABRICKI RADIO KASETOFON,KOD KLJUC,EL PODIZACI,EL RETROVIZORI 100 000 KM
      link-http://www.vbncar.com/automobili_detalji.php?show=102

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

jaka cena kao prvo

drugo hauba je pomerene vidi se na prvoj slici da neprati liniju
        prednji branik farban jer je nemoguce da nema ni jednu ogrebotinu a ipak je polovan auto
        na trecoj slici od nazad vidi se da je isto branik farban i da neprati liniju.rekao bi da je udaren levi cosak
        na cetvroj slici vidim i desni cosak nije ok cak sta vise ni zadnja vrata nestoje lepo! ispala su.
        na petoj slici se lepo vidi da je cela hauba pomerena
        je dosta od mene???
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Just_D
          CBC Početnik
          • 22.06.2009
          • 3
          • Jagodina

Hvala na savetu!!! A daj neki predlog?

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

imas PP
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
            X