Re: Auto do 4000-4200
Ja kada sam imao 13 godina mislio sam da moj bicikl super poteze
Bravo nije mali gradski auto, i dosta je gadan za parkiranje, tako da tesko da ce gdja da izadje na kraj sa njim.
Donekle se salzem... Odrzavanje je jeftino, ali je i mnogo cesce nego na VW.
Originally posted by Jesa

Fiat Bravo 1.6 16V 103KS po meni najbolji izbor, može i JTD ili 1.2 16 80KS ukoliko ti performanse niju imperativ, najvažnije od sve da je auto što boljem stanju sa što manjom kilometražom a tu JTD uglavnom otpada, 1.2 može ubedljivo da se nadje najjočuvaniji od ostalih modela mada bi 1.6 bio optimalan izbor.
Fiat Bravo 1.6 16V 103KS po meni najbolji izbor, može i JTD ili 1.2 16 80KS ukoliko ti performanse niju imperativ, najvažnije od sve da je auto što boljem stanju sa što manjom kilometražom a tu JTD uglavnom otpada, 1.2 može ubedljivo da se nadje najjočuvaniji od ostalih modela mada bi 1.6 bio optimalan izbor.
Po mom misljenju najbolji izbor je punto 1.2 60ks fire motor,sto zbog potrosnje,sto zbog odrzavanja...ako su ti performanse bitne uzmi 1.2 16v i bices prezadovoljan
Comment