Interesuje me koji bi ste vi auto predlozili do 2500 eura,da nije neka kubikaza ogromna,odprilike do 1.7 , 1.8 plafon.Auto pre svega je za gradsku voznju i dva do tri puta mesecno za malo duze relacije od stotinak kilometara.
Sta da se kupi do 2500 e
Collapse
X
-
Sta da se kupi do 2500 e
OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-voTags: None
-
-
Re: Sta da se kupi do 2500 e
Hondu Civic 88-91 sa D16A9 motorom. tj. 1.6 DOHC, 16v
Mazdu 323f cca `90 - konultuj Vocka oko agregata.
Skodu Feliciu 1.9D - moze da ti se posreci, ali 2.5K eur je bas zajebana tarifa...
Mozes da pogledas i Opel Astru F, 1.6, ali budi dodatno oprezan, er su puni `boljki` pogotovo sa elektronikom.
-
-
Nekako se i ja razmisljam za 323 f ipak nije los auto,tu im je negde cena,ili pa mozda cak pezo 405 ili citroen zx ili vektra AOPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
Comment
-
-
Ja bih uzeo Audi jaje sa plinom 1.8. Samo je veliki problem naci dobrog.
Vozio posle njega bolje i skuplje, ali najsladje je bilo u njemu. Posle tri godine prodao ga za iste pare. Nikada me nije izdao.
Sad kad se malo sracunam, koliko sam u poslednje tri-cetiri godine puko na kolima, zaboli me glava.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Markedjani je u pravu. Sve je vise prosvercovanih golfova dvojki i audija. Na pijaci sam video i extra ocuvan MB 190E. Metalik zeleni, kao nov
Ja da sam na tvom mestu bih gledao jaje
1,8 monojet je mozda najbolji izbor.
Comment
-
-
Hvala ljudi na savetima,iden u nedelju na pijac pa ce da vidimo sta ima,ako neko od vas zna nekog da prodaje tako nesto simpaticno neka se javi.OPEL ne može da se opiše,to mora da se doživi!
http://www.youtube.com/watch?v=ChXau3ka-vo
Comment
-
-
znam coveka koji je vez za 3000e seo u 1996 volvo V40ili 3300e 1994 Toyota Celica 1.8 16v... ima sad svasta nesto a A80 bi trebao da bude jos jeftiniji tj za te pare bi trebao da gledas B4 model.
deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Posle ovog uvoza mozes da nadjes vectru a u poprilicno dobrom stanju i mladjeg godista, ok je izbor kazem iz iskustva. Imam vectru a i vectru b ali se sladje izvoza u ovoj starijoj. Po ovim cenama mozes da nadjes solidnu za te novce i da ti ostane neki evro za obavezna pocetna ulaganja.Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.
Comment
-
-
Audi 80 definitivno...
Imao sam Vectru A 2.0i i Audi 80 1.8s...
Ono su strašne stvari koliko brzo Opel istruli... ali zato npr Opelo ide sasvim fino
Najveća mana Audija je prc gepek (posebno ako staviš plin) i ako uzimaš 1.8... navikni se da obići nikog nećeš
Ali zato kvalitet lima,enterijera,mehanike... sve je to na mnogo višem nivou nego kod Vectre.fordclubserbia.org
Comment
-
Comment