astra 2001. kupiti ili ne?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nauciosamdavozim60
    CBC Član
    • 22.02.2009
    • 27
    • beodgrad

astra 2001. kupiti ili ne?

dobio sam nocas ponudu iz nemacke

astra benzinac, 1,6, 2001. 50.000 km, klima, metalize plav, 3.900 trazi prodavac

rodjak dolazi za desetak dana, moze da dotera

ja imam kadeta 1,4 i 1990.. 190.000 km, drzeci, bez rdje, popravljeno pre par godina

i...pitanje je dal se zaleteti, primamljivo je mala kilometraza, ili prodati svoj, a sacekati jos malo, do proleca npr? a koliko uopste moze ukupno da me izadje

svaki pametan savet je dobrodosao
    vozio sam prema gradu, 120 na sat,nisam bio pijan, ni naduvan,
    cist kao ruza, sa suncem u ocima, vozio sam prema gradu, 120 na sat..
    .
  • Dragon
    CBC Senator XXL
    • 15.11.2006
    • 963
    • Beograd

Re: astra 2001. kupiti ili ne?

Ako je stvarno ta kilometraza, sto je tesko poverovati, ja bih to uzeo bez razmisljanja. Jos malo ubijes cenu.
    Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• acatramvaj
      CBC Član
      • 07.07.2009
      • 83
      • Cuprija

Vrlo zanimljiva ponuda. Sa tom kilometrazom i tom cenom to je pun pogodak. Samo da ne ispadne da su i tamo poceli da vracaju satove.

Ipak rizik stvara kapital. Tako bar kazu.
      Taman kupim auto i mislim to je to, a on mi posle dve godine dosadi pa mu odma nesto fali i menjaj.

Comment

• Dragon
        CBC Senator XXL
        • 15.11.2006
        • 963
        • Beograd

Pa, zavisi ko prodaje, ako je Nemac, onda postoji sansa da je prava kilomtreza, ali opet to znaci da je prelazio oko 6.000 godisnje -

E ako su Turci, Srbi ili istocnjacka nam braca, vracano je 100 posto.
        Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

• mugos
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 555
          • BG/sada Novi Beograd

zar se nešto nevraća zbog prelaska i izlaska preko grane u drugu zemlju?? Nešto kao Afa kod mađara?? da mu skine za toliko?
          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Daleko od toga da se i Nemci nisu "izbezobrazili", sad da li su to naucili od Balkanaca, Azijata ili Afrikanaca nije ni bitno. To je cinjenica jer mi je zet koji radi u servisu u Stuttgartu vise puta pricao da ljudi pred prodaju automobila "ugovore" na crno stelovanje kilometraze i za to placaju 50 ili 100 evra, zavisi od vrednosti auta Medjutim to se radi samo na automobilima koji su spremljeni za izvoz jer da prodaju takve automobile po Nemackoj ne smeju iz razloga sto bi, ukoliko bi novi vlasnik to saznao (na primer u servisu) onda bi prodavac nagrabusio za sve pare.

Zato treba biti obazriv u ovom slucaju jer mi je iskreno neverovatno da je taj auto za 8 godina presao 50000 km. Ne kazem da nije moguce, ali mi je verovatnija ova prva varijanta o kojoj sam pisao. Medjutim, ako ti je rodjak tamo onda lako moze da proveri ispravnost kilometraze, i to u servisu u kojem je Astra odrzavana. Verovatno ce za tu informaciju morati da plati neki sitnis, ali ces tako bar znati na cemu si.

PS. Ako ti rodjak dotera auto racunaj da ces ovde "do tablica" potrositi jos oko 2000 evra, gore-dole par stotina.
            http://www.bmw.tv

Comment

• nauciosamdavozim60
              CBC Član
              • 22.02.2009
              • 27
              • beodgrad

sve u svemu, cackao sam po internetu i cena bi bila povoljna

sad, sta ce biti videcemo, lova nije problem, vise je problem odluciti se sta je najbolje. mada generalno govoreci mozda mi i odgovara, ako benzin poskupljuje, kao sto su najavili amerikaci, da se doda plin i...pici ne zali

videcemo
              ---------------------------------------------------------------------------------------------
              evo sta je bilo na kraju

auto je danas u medjuvremenu vec prodat
              vozio sam prema gradu, 120 na sat,nisam bio pijan, ni naduvan,
              cist kao ruza, sa suncem u ocima, vozio sam prema gradu, 120 na sat..
              .

Comment

Working...
              X