planiram kupovinu polovnjaka do 9000 evra. razmisljam o citroenu C4 1.6 HDI. voleo bih da cujem tudja misljenja o isplativosti kupovine i na sta treba da obratim paznju prilikom iste.hvala:-)
auto do 9000 evra
Collapse
X
-
Re: auto do 9000 evra
letve volana
i po mogucstvu da je bez FAP filtera
i retko da ces naci da je ispod 170000km.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
-
-
307 dobar izbor.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
ja pazarih c4 i odusevljen sam njime...na dijagnostici pokazuje da je sve ok ali bih ja ipak da imam nekog servisera.
sta predlazete i kakvi su Vam utisci sa pojedinim serviserima?
i jos jedno misljenje---da li da ugradjujem zeder ili neki slicni sistem?
hvala:-)
Comment
-
-
Cestitam na odlicnom izboru, koji si motor uzeo, koje godiste??? Daj malo detalja za nas radoznale..., a moze i koja fotka.
Za servis ne znam sta da kazem, ali pretpostavljam da bar u BG-u imate vise mogucnosti. Sto se tice Zedera ili neke slicne zastite, moj ti je predlog (ukoliko naravno mozes) da ipak uzmes kasko. Puno kosta, ali veruj mi i da mirno spavas!
Comment
-
-
ne treba ti ni zeder ni nista, taj auto se ne krade a i da oce ne moze da se ukrade tj da se upali bez kljuca. tacnije moze ali likovima koji rade auta nije zanimljiv pa i ne kupuju alat za isti. zanimljiviji su im recimo laguna, megan i clio...deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment