Juce sam na jednom placu polovnjaka naisao na ponudu da dam moj stari auto (jugo 55 1990.godiste) i dobijam 1000 evra popusta za bilo koji drugi auto sa placa, i meni je za oko zapala Alfa 147 1.6 2001. godiste. Auto je presao 155000 km, ali ima par mana. Prva je sto je na autu kilometar sat od Alfe 147 jtd, jer po recima prodavca na njenom satu ne radi obrtomer pa ga je zamenio sa satom od dizelke jer nije tada mogao da nadje od benzinke, ali bi mi dao njen original sat. Druga je sto sam primetio da antifriza ima ispod minimuma. Trece je to sto uz auto ide samo jedan kljuc, a trebalo bi tri, i kartica uz njega.
Trazio sam da mi upale auto, i auto je upalio iz drugog puta, verovatno od duzeg stajanja, i zaista je lepo radio na leru, varijator se nije cuo, i motor je radio tiho i ujednaceno.
Inace auto ima progresion paket opreme.
Proverio sam ga danas u Eperu, i godiste i sve ostalo se slaze sa onim sto mi je prodavac ispricao.
Cena auta sa zamenom je bila 4990, ali sam ja uspeo da je spustim na 4500, s tim sto mislim da bi cena mogla da ide jos dole.
Ja zaista ne znam sta da radim, jer mi se auto mnogo dopada, plus bih mogao da uvaljam ovog mog krsa koji ne vredi ni 600 evra za 1000, pa bi svaki vas savet bio dobrodosao?
Hvala unapred
Trazio sam da mi upale auto, i auto je upalio iz drugog puta, verovatno od duzeg stajanja, i zaista je lepo radio na leru, varijator se nije cuo, i motor je radio tiho i ujednaceno.
Inace auto ima progresion paket opreme.
Proverio sam ga danas u Eperu, i godiste i sve ostalo se slaze sa onim sto mi je prodavac ispricao.
Cena auta sa zamenom je bila 4990, ali sam ja uspeo da je spustim na 4500, s tim sto mislim da bi cena mogla da ide jos dole.
Ja zaista ne znam sta da radim, jer mi se auto mnogo dopada, plus bih mogao da uvaljam ovog mog krsa koji ne vredi ni 600 evra za 1000, pa bi svaki vas savet bio dobrodosao?
Hvala unapred
Comment