Peugeot 206/Renault Clio ili Peugeot 307

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Nemanja79
    CBC Početnik
    • 05.07.2009
    • 5
    • Ljubljana

Peugeot 206/Renault Clio ili Peugeot 307

Pozdrav svima na forumu

Dakle , dilema je kao u naslovu teme. Šta kupiti Renault Clio ili Peugeot 307? Mnogi će reći da se ne može upoređivati,
    ali nije baš tako ... i Renault Clio i Peugeot 206 imaju prilično visoku cenu , tako da očuvani primerci novijeg godišta
    (2002 - 2004) dositžu cenu oko 3500-4000 e dok 307-ice 2002 i 2003 godište imaju cenu oko 4500-5000 e. Sve cene su sa slovenačkog
    tržišta, gde bih i kupio auto (avto ).

Onda tu je i potrošnja goriva, cena održavanja, svi hvale 206-cu da je pouzdana, Clio da malo troši, u šta sam se sam uverio
    jutros - drug me je vozio u 1.4 Cliu i potrošio je 4.7l/100Km benzina, na regionalnom putu i preko Iriškog venca, bez klime

Hvala unapred na svim konstruktivnim odgovorima !

Pozzz,

Nemanja
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Peugeot 206/Renault Clio ili Peugeot 307

307 je limuzina a ova druga dva su gradske zujalice tako reci dva razlicita segmenta vozila.
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Lucas
      CBC Član
      • 24.08.2009
      • 35
      • Ivanjica
      • BMW 320d

307 bez razmisljanja. Nema problem sa torzijom kao 206, a lepsi je i veci i udobniji. Clio nikako jer je renualt blago receno katastrofa. Uostalom misljenja su razlicita. Ako malo vozis auto nema veze sta ces uzeti, u suprotnom i te kako. Javi se za savet slobodno. Jedno je sigurno a to je da je peugeot medju najboljim automobilima danas na nasim putevima kada uzmemo odrzavanje, potrosnju, udobnost i cenu vozila
      BMW pravi automobile, ostalo su samo prevozna sredstva!

Comment

• Nemanja79
        CBC Početnik
        • 05.07.2009
        • 5
        • Ljubljana

Originally posted by ada
        307 je limuzina a ova druga dva su gradske zujalice tako reci dva razlicita segmenta vozila.
        Naravno da bih ja više voleo udobnost limuzine, ali me brine da to ne povlači sa sobom
        dosta veće troškove održavanja nakon kupovine, tipa učestalih kvarova na 307, jer je
        ipak dosta kompleksniji auto nego 206 ?

Comment

• Nemanja79
          CBC Početnik
          • 05.07.2009
          • 5
          • Ljubljana

Originally posted by autoserviser Lukovic
          307 bez razmisljanja. Nema problem sa torzijom kao 206, a lepsi je i veci i udobniji. Clio nikako jer je renualt blago receno katastrofa. Uostalom misljenja su razlicita. Ako malo vozis auto nema veze sta ces uzeti, u suprotnom i te kako. Javi se za savet slobodno. Jedno je sigurno a to je da je peugeot medju najboljim automobilima danas na nasim putevima kada uzmemo odrzavanje, potrosnju, udobnost i cenu vozila
          Hvala lepo, poslaću ti pm sa par pitanja, ako budeš imao vremena

Comment

• Nemanja79
            CBC Početnik
            • 05.07.2009
            • 5
            • Ljubljana

Pozzz svima

Uprkos savetima na kraju samo uzeo Clio, Bilabong ed. 1.5 dCi 80KS. Dopao mi se auto, mada sam preferirao benzinca, a 206 je otpala jer je slična nekih hiljadu evra skuplja, a 307 mi je preskup i prevelik za moje potrebe.

Comment

Working...
            X