Evo ovako. Imam ujaka koji od 92' vozi golfa 2, tada ga novog kupio, i sada je resio da konacno kupi nesto novije. Nije da nije mogao ranije sebi da kupi nesto, ali jednostavno njemu je ovo bilo dovoljno i bio je zadovoljan. On zeli da izdvoji negde oko 8000 evra. Auto treba da bude karavan, dizel i sto novijeg godista. On bi zarko zeleo kada bi ponovo mogao da kupi nekog golfa, ali ne bezi ni od japanaca ili korejanaca. Francuze nikako. Ujak drzi prodavnicu auto-delova tako da mu odrzavanje nece biti problem. Auto bi se koristio za prevoz robe, znaci nista preterano tesko, ponekad akumulatori to bi bilo najteze, i za njegove licne potrebe. I da napomenem da ce se auto uvesti iz Nemacke. Predlozi?
Karavan oko 8k evra
Collapse
X
-
Re: Karavan oko 8k evra
pa ako vec uvozi, neka sam izabere, pa ako mu se nesvidi neka sam sebe tuce po usima sto se zahebao.Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
za premijum klasu godina proizvodnje nije bitna !!! a posto njemu jeste neka uzme fiat stilo karavan JTD i eto mu zabave. cak ce proci i jeftinije od tih 8k. u svakom slucaju, u sta god da sedne posle toliko godina taljiganja u G2 bice mu avion.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
-
Budući da se radi o nekom ko je skoro 17 godina vozio Golfa, najbolje bi mu bilo da ga ponovo kupi ali četvorku karavan, eventualno Boru, jer posle toliko godina provedenih u porodici VW, sumnjam da bi mu bilo šta drugo odgovaralo
Comment
-
-
sta mislish o Opel zafiri dobra sad moze da se nadje za 6800-7000evra(dodushe 2001.,mada ima i novijih ali za vishe kesha)Originally posted by zoranbgnemci i nemacki automobili postadose ko Čak Noris... sve su oni..
Comment
-
-
Originally posted by zverkoza premijum klasu godina proizvodnje nije bitna !!! a posto njemu jeste neka uzme fiat stilo karavan JTD i eto mu zabave. cak ce proci i jeftinije od tih 8k. u svakom slucaju, u sta god da sedne posle toliko godina taljiganja u G2 bice mu avion.
Mislim da je zverko u pravu. Fiat Stilo karavan bi mu zavrsio posao, a sigurno da vec za 6.500 moze da se nadje pristojan JTD. Moj komsija elektricar pre pola godine kupio jednog, mada je bio skeptik, i prezadovoljan je.Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.
Comment
-
-
Originally posted by IlijaGMsta mislish o Opel zafiri dobra sad moze da se nadje za 6800-7000evra(dodushe 2001.,mada ima i novijih ali za vishe kesha)za te pare E46 320d karavan isto godiste...
stilo karavan je skroz ok. koliko sam mogao da provalim do sad nekao je robusniji deluje mi bolje uradnjen od limuzine. kum moj ga je vozio jedno vreme i bio prezadovoljan njime. skroz ga je ok sluzio i nije imao nikakvih problema za 2god i 60000km. steta samo sto covek nece francuza posto kapiram da za te novce ima da se uzme laguna dizel kao puska i to par god stara.deutsche gemacht-gut gemacht...
Comment
-
Comment