Kakav je Stilo 1.4 16v?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • hansf
    CBC Član
    • 01.08.2009
    • 68
    • Ns
    • Stilo MW MJet

Kakav je Stilo 1.4 16v?

Vidim ovih dana kako sam se vratio sa godisnjeg par gore ovakvih stila u oglasima :

http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 16V/181881
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 16V/189757

Izgleda da su dosli iz iste flote..... Zanima me nesto o ovim modelima tj. motorima posto su retki kod nas, kako su se pokazali, imaju li nekih skrivenih boljki, jel neko imao iskustva sa istim? Kako rade na LPG? Ovako deluje kao solidna kupovina, naravno ako su u OK stanju.

Hajde drustvo..... udrite po tastaturi!
    Yugo- Das auto....
  • ada
    CBC Senator XXL
    • 04.06.2005
    • 2375
    • Novi Sad
    • Svasta nesto

Re: Kakav je Stilo 1.4 16v?

dosli iz poljske sa lizinga. uvozni je jedna firma iz novoga sada. slab motor za tu karoseriju ili ti bolje receno neide ni za QQQQQ. Jedino sto je lepo ima cd . dalje nesmem da komentarisem jer su mi kolege u pitanju jaojjjjjjjjjj tek sada videh pa mogli su barem ratkapne da upare
    Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
    Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
    Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
    Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• hansf
      CBC Član
      • 01.08.2009
      • 68
      • Ns
      • Stilo MW MJet

Hvala Ada....

Vidim da si dobro upucen, posto se i bavis time....
      OK mi je sto ne ide ni za QQQQ, i ne treba mi 80-90% vozim po gradu NS pa mi je bitnija potrosnja, odrzavanje, manja je i reg. nego za JTD.
      Vise me zanima kakvi su u exploat. i kako pase LPG.... ebi ga izidje jevtinije nego dizel...
      Nisam ni protiv dizela, naime legao bi i neki jtd ili multij.... Stilo ko Stilo znaju mu se sve boljke,relativno se lako resavaju, pa mislim da je trenutno najisplativija kupovina za taj novac i tu klasu, ispravite me ako gresim....
      P.S. Ako znas dir. uvoznika napisi koji je ili posalji na PP (naravno ako mozes- smes) Otisao bih radije da proberem iz prve ruke....
      Znam da si i ti imao nekih Stilica, imas li ih jos? trenutno pratim sta ima najbolje za tu cenu....
      Yugo- Das auto....

Comment

• ada
        CBC Senator XXL
        • 04.06.2005
        • 2375
        • Novi Sad
        • Svasta nesto

vidi uvoznika znam ali neces dobiti nista bolju cenu jer nisi diler. sory. a potrosnja je mizerna. negde od 10.5 do 12.5 litara u gradu! nazalost tako je
        Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
        Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
        Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
        Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• boki1982
          Banovan
          • 16.03.2008
          • 273
          • Beograd
          • Fiat stilo JTD

Originally posted by ada
          slab motor za tu karoseriju ili ti bolje receno neide ni za QQQQQ. Jedino sto je lepo ima
          ali bukvalno!!!

Comment

• chiki
            CBC Veteran
            • 19.04.2006
            • 158
            • Beograd

U BG se prodaju isti modeli. Vozeni su u Coca Coli u Rumuniji . Nisam imao prilike da ih vozim ali eto da znas. Kao sto pise u oglasu imaju 6 brzina i 95ks. Ne verujem da ide losije od Skode Fabie 1.2 sa tri cilinindra a Stilo je po svemu ostalom u prednosti a po ceni jeftiniji. Treba da uzimamo drugi auto u kuci pa sam se i o ovome razmisljao. Inace ovaj svetliji enterijer imam u svom Stilu a imam i klinca tako da je muka ziva. Lepo izgleda ali je osetljivo mora vise da se odrzava.
            Obzirom na poreklo ovo je previsoka cena...
            AR 159 1.8 TBI
            C3 1.4i GNV

Comment

Working...
            X