Kupovina Alfe 147. Dilema.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • driveM
    CBC Član
    • 26.06.2008
    • 40
    • Novi Sad

Re: Kupovina Alfe 147. Dilema.

Nadam se da se vlasnik teme nece ljutiti sto koristim njegovu temu umesto da otvorim novu, obzirom da je takodje potencijalna kupovina 147-ce u pitanju. U pregovorima sam oko 147-ce 1.9JTD 120KS 2005 (restilizovana). Auto je iz proverenog izvora i nemam dileme oko toga. Takodje sam cuo da su 1.9JTD "maratonci" i da oko toga ne trebam da se sekiram (pod uslovom da je dobro odrzavan).

Zanima me ovo "ostalo". Konstantno se spominje problem prednjeg trapa. Sta konkretno kod trapova moze da strada i koliko kosta zamena/popravka?

Kakva je situacija sa kvalitetom materijala i sl? Npr. primetio sam da su "oplate" ispod zadnjih blatobrana (ili kako se vec zovu oni tepisi) ispale iz lezista. Ni unutra mi ne deluje kao nov (sto bih ocekivao za 5 god star auto).

Comment

• Flavio
      CBC Senator XXL
      • 13.06.2006
      • 1926
      • 012 Centar
      • KaraWagon 1.4T.Spark

@driveM,baci pogled na M-ovu temu (CBC shop).Na zadnje 2-3 strane se bas neko raspitivao za cene delova trapa.
      Inace stradaju "silen blokovi" u viljuskama,kao i kod vecine novijih auta sa alu veshanjem,vecinom blagodareci nasim "kvalitetnim" kolovozima .
      Btw,nisam cuo da se neko zali na bilo koji JTD motor ...

Comment

• driveM
        CBC Član
        • 26.06.2008
        • 40
        • Novi Sad

Pogledao. Hvala.

U principu, odluka je u medjuvremenu pala - uzimam Alfu za vikend. JBG, prvi vlasnik, konstantno odrzavana u Delti, stavrna km, nikada lupan... kontam da je to solidan preduslov za poverenje.

Comment

• Flavio
          CBC Senator XXL
          • 13.06.2006
          • 1926
          • 012 Centar
          • KaraWagon 1.4T.Spark

Ja nemam predstavu sta bolje od toga da ocekujes za polovni auto !!

Ae srecna kupovina pa te ocekujemo na ARCS brodu ludaka !!

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

ne pokusavajte ovo kod kuce. mi smo profesionalci.
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X