Opel Monterey

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vladaa
    CBC Član
    • 07.08.2009
    • 65
    • nis

Opel Monterey

Nudi mi jedan lik iz Negotina taj auto tj dzip u kompenzaciju.Imam neki gradjevinski materijal jos od pre 10 ak godina i on bi da pravimo dil .Auto bi me kostao oko 5000-6000 e zavisi kako se dogovorimo. 95 je, ima abs, klimu i 3.1 td motor ali je registrovan na 2.3 td.Kaze da je u super stanju.Za kes ne mogu dobiti ni priblizno toliko za taj materijal a i auto mi se svidja, izgleda mi erotski Lici mi na Lend Cruiser koji bi rado posedovao Kakav je taj opel?Ja samo jednog vidjam u Nisu, stoji kod poste u vozdovoj i nigde ga nisam drugde video.U kakvom stanju moze da bude ( izgleda solidno)? Znam da su ti terenci neunistivi ( 3100 kubika i 84kw ) ali nemam iskustva sa njima.Na sta da obratim paznju, kako stoji sto se tice delova i moze li se to uopste prodati nekom kasnije.Cini mi se da nije za evropu radjen...
    SKR je SKR za SKR
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: Opel Monterey

Jeste za evropu radjen, to je kompletan ISUZU TROOPER (UBS)i sem motora nema veze sa opelom.Solidan je terenac ali je i skup za odrzavanje i eksploataciju.

Ja odrzavam par komada, taj kod poste vozi Goran BANKER i prilicno je zadovoljan sa njime, ima i SUP vise komada.
    Ujutru idem u Negotin i ostajem par dana, pa se javi da ga pogledam ako odlucis da ga uzmes.A i taman da vidim ciji je i iz koje je price.
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• Cherokee_NS
      CBC Senator XXL
      • 08.02.2009
      • 802
      • Novi Sad

Taj je za Evropu radjen... Ima ih u NS nekoliko, sto sa oznakom Opel Monterey, sto sa oznakom Isuzu Trooper...

Moj otac vec dugo ima model Troopera pre tog sto ti gledas ('88 godiste).... U neko vreme ranije je imao ponudu za trampu za taj noviji, pa se isto raspitivao...
      Koliko znam, motori su im neunistivi, samo nemoj ocekivati neku veliku mogucu brzinu i ubrzanje od tog auta... Ali znaj da taj auto moze povuci Boga oca od tereta....
      Sad sto se tice odrzavanja - mozda je malo zahtevniji, ali jbg, terensko vozilo a i japanac.... Ali uz redovno odrzavanje i normalnu voznju, moze dosta da se predje bez kvarova...
      Ovaj kod mene kuci ima skoro 300.000 km, motor nikad nije otvaran, niti se kvario....

Da se ja pitam, uzeo bih taj auto....

Pozdrav.
      Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• vladaa
        CBC Član
        • 07.08.2009
        • 65
        • nis

Necu da ga uzmem.Gledao ga moj rodjak koji ide na karavane dzipova po celoj Srbiji i vozi iste celog zivota.Kaze da je trap u ocajnom stanju.Ne zelim dati tonu para da ga dovedem u neko normalno stanje i onda da se vozikam samo po gradu jer nemam druge potrebe.Da je solidan mozda bi ga uzeo,ovako necu.Hvala na odgovorima
        SKR je SKR za SKR

Comment

Working...
        X