Dilema...

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • srdjan_p
    CBC Senator XXL
    • 01.12.2004
    • 1915
    • ZR

Dilema...

Smorilo me je moje trenutno vozilo iako me savrseno dobro sluzi(i kontam da ce me sluziti i dalje) pa se sad lozim na nesto drugo a i sto da ne probam nesto drugo mozda mi se i svidi...

Komsija se lozi na moj auto od kako sam ga pazario i sad me cima da se menjamo kljuc za kljuc za ovo...
    http://www.polovniautomobili.com/auto_o ... 316/199667

Ajde misljenja saveti itd...

Problem je sto mene jako smara prodaja vozila tj sama ta pomisao da ce neki lik da mi kenja po autu koji je savrseno ispravan i ocuvan tako da mi je neverovatno mrsko da prodajem auto pa da kupujem drugi, najradije bi menjao za nesto druge marke tj proizvodnje...
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Dilema...

probaj, mozda ne znas da volis salu na stranu, kompakt mnogi pljuju ali ja podpisujem da ne postoji auto sa boljim balansom. vozis alfu u koju se svi kunu da ima lezanje, upravljivost i tako to. sedi u kompakta i provozaj auto kao karting ali bukvalno kao karting. steta samo sto nema malo jace srce, bar kao moj... ali to moze samo da bude plus. dzeftini delovi, nije veliki potrosac i smesna registracija. ja bi menjo ako nista drugo uvek mozes da ga prodas i da kupis alfu. negooo, na koje je table taj auto a daj trzi broj sasije da vidimo sta je to stvarno u pitanju posto mi se nekako cini da je malo nizak za 316 zatim, siroka lajsna i prednji branik M-technic i td...
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• srdjan_p
      CBC Senator XXL
      • 01.12.2004
      • 1915
      • ZR

Na zr table je, stigao sa ovim poslednjim uvozom, registrovan godinu dana...

Jako je nizak pa je trap malo raskantan a videcu da ga teram na kanal da pogledam odozdo kakav je a i uzecu broj sasije da se to proveri...U sustini motor jako lepo radi, ima par sitnica kozmeticke i elektricne prirode(tipa siber ne sljaka), ostalo je ok...

Kako vam se cini taj crveni enterijer, da nije malo ciganjski?

Comment

• zverko
        CBC Senator XXL
        • 19.08.2005
        • 7085
        • BGD
        • Audi A4

ma de ciganjski, meni se bas svidja... pederski skroz pazi vako trap mozes da radis remont ono kugle i krajevi letve i silentblokove i sve da te izadje 100e na gomilu a mozes i da menjas viljuske komplet to ti je recimo duplo skuplje ali i duplo duze traje. ja sam kod mene radio jeftiniju varijantu i mogu ti reci da zalim sto ne dadoh jos 100 i da bude sve kako bog zapoveda. da se razumemo, daleko od toga da je sad lose ali eto ja sam velika picajzla i vec se tripujem da to moze bolje. siber se da srediti, to je isto glupost. jednu stvar moras imati na umu a to je da BMW ne trpi nikakve improvizacije tj da bi bio ono sto stvarno jeste moras da mu titras onako kako je inzenjer zamislio ali ti sto se toga tice vec imas iskustva sa alfom . e BMW je isti takav pa mozda jos i gori. generalno, pouzdan motor koji te nece maltretirati. utegnes samo trap, nabacis felne ( ja ti prodam moje ) i teraj .btw, na ime trapa mu izmi koju stotku jerbo mu ti dajes auto sedi i vozi a oko ovog moras malo da se sagnes da bi bio sedi i vozi.

Comment

• srdjan_p
          CBC Senator XXL
          • 01.12.2004
          • 1915
          • ZR

Ono sto se kaze "ostavicu da prenoci" zamisao pa cu videti da malo bolje pogledam auto...Ja sam poznat po tome da imam malo uvrnut ukus za kola(svidja mi se dizajn alfe 145...) tako da mi se i ovaj kompakt nekako djasvi... A i paljevina sam i cesto ne znam sta hocu tako da cu dobro da razmislim pre nego sto se odlucim...U svakom slucaju hvala na informacijama

Comment

• zverko
            CBC Senator XXL
            • 19.08.2005
            • 7085
            • BGD
            • Audi A4

naravno, nemaj se zaleces pa da se posle bijes u glavu jer i ovaj ako i svaki drugi moze da bude leshina samo takva. ali ako su sitnice u pitanju koje ne zahtevaju mnogo ulaganja onda ces uraditi pravu stvar.

Comment

• somi_kac
              CBC Senator XXL
              • 03.04.2009
              • 796
              • Kać

Ako hoces da probas kakav je E36 auto, menjaj sada, jer hvatas poslednji voz. Godine prolaze, a on ce polako da stari i stari, i stari...
              Sto da ne? Solidna kubikaza, uvek atraktivan auto, izgleda ocuvan, ako mu je motor u redu...
              OPEL Astra 1.6i
              OPEL Kadett 1.6
              ŠKODA Favorit

Comment

• ale944
                CBC Senator XXL
                • 20.03.2006
                • 1457
                • Beograd

i proveri odakle je uvezen, ako je bio cg, onda je verovatno ok, a ako je od preko, verovatno je muljano sa ovlascenjima kao i kod 99% drugih, pa eto razloga da jos malo korigujes cenu ili odustanes od istog... cisto da ne mislis oce li ko i kad proveravati papire..

edit: sad vidim u oglasu da je uvezen iz nemacke, pa ga preispitaj malo oko papira za uvoz, ovlascenja itd...imace sigurno nesto zanimljivo da ti isprica
                http://www.novaspeed.rs CHIPTUNING & FAP/DPF Off

Comment

• srdjan_p
                  CBC Senator XXL
                  • 01.12.2004
                  • 1915
                  • ZR

Pa i to a i izgleda da je dresh, cak vidim koroziju na nekim mestima odozdo a nisam ga jos ni terao na kanal...

Comment

• ale944
                    CBC Senator XXL
                    • 20.03.2006
                    • 1457
                    • Beograd

pa dres verovatno.. potez ocajnika, menjam bmw za alfu isto godiste
                    ..nista lose o alfi, naprotiv, nego je kod nas to chudno

Comment

• srdjan_p
                      CBC Senator XXL
                      • 01.12.2004
                      • 1915
                      • ZR

Bmw je '94 alfa '98...

Comment

• milannik
                        CBC Senator XXL
                        • 23.12.2004
                        • 1455
                        • Niš

Pa posteno govoreci, ako stavimo emocije na stranu, glupo je menjati auto koji je pouzdan i savrsen za nesto neispitano, a i uz to vec (nazalost) poprilicno matoro. Ako ti je vec do promene mozda je bolje da se strpis i skupis jos koju paru pa da svoj dobar auto zamenis nekim novijim i svakako dobrim.
                        btw nema oglasa

Comment

• ale944
                          CBC Senator XXL
                          • 20.03.2006
                          • 1457
                          • Beograd

stvarno bre, teraj alficu jos malo, ako hoces nesto jace/brze, sa tim 316 se neces bas pronaci...

Comment

• Dragon
                            CBC Senator XXL
                            • 15.11.2006
                            • 963
                            • Beograd

Samo mogu da kazem da svakog dana prolazim pored zverkove masine i da bih je bas rado posedovao.

Jbg, kaze moj ortak, posle godinu dana svaki auto ti dosadi. Tako i ja prodao savrsenog Stila za Alfu u koju sam sunuo jos soma evra da bi bila u stanju auta kojim sam obradovao kupca...sta ces...******...
                            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
                            X