Ja takodje dajem glas za Lancia Kappa,ali ako hoces jos nesto udobno evo npr. Citroen C5 2.0iEXLUSIVE auto je udoban jos posebno sa HydroActive ogibljenjem, a nije tako skup.....
Matoro, zadnja vuca, skupo odrzavanje, a nije nesto narocito ni pouzdan.( ja sam partner nemackog ADAC-a u Srbiji i odlicno sam upucen iz prve ruke u pouzdanost gotovo svih modela automobila koji se krecu nasim drumovima. E sad, jest' da turci dosta voze BMW I MERCEDES ali sta je mnogo-mnogo je u zadnjih desetak godina sam opravljao i slepao stotine i stotine ovih e39-ki u svim mogucim i nemogucim verzijama)
Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.
Od svih preporucneih definitivno BMW. Ali ne ovaj konkretni nesto mi je prednje levo krilo malo razlicite boje od ostatka auta (ne verujem da je refleksija jer ima, pod istim uglom, slika sa zadnje strane auta). Nesto mi je hm...... Ali od svih navedenih BMW definitivno.
You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.
Nije pouzdan onaj koji se ne odrzava, ali je moj ujak vozi slicnu peticu i nije imao problema, ali je redovno odrzavana u BMW-ovom servisu, jeste da je malo skuplji, ali stvarno je autina bez obzira sto je stariji od konkurencije,nemaju oni sta da traze....
Comment