Pozdrav ljudi, imam par pitanja za Vas, posto ste strucniji sto se pitanja tice. Dakle, hteo bih da kupim Kangoo-a (putnicki), sta mi preporucujete, koje motore (benzin-dizel), opremu, koji su problemi, na cega obratiti paznju, kako se pokazao itd itd...Hvala puno, pozdrav iz OPCS-a!
Kangoo?
Collapse
X
-
Re: Kangoo?
1.9D bez turbine ako postoji. Ja sam to vozio u bivšoj firmi. Ide lepo, ne troši mnogo, prelaze oko 300-400K km, zavisno od vožnje i održavanja ...
Ako nema 1.9D bez turba, uzmi 1.6HDi od 90KS, to bi trebalo da ima. Jako lepo će da ga vozi, da istrpi teret i klimu i šta god ...
Problema nekih nema, ukoliko uzimaš novog - uživaj ... ukoliko je polovnjak - gledaj sve što i uvek, očuvanost, trap, kilometre ...
-
-
Izgleda da je prolupator vozio Berlinga-partnera, oni idu u varijantama 1.9d i 1.6hdi. Kod Kangoo-a ide 1.5dci.
Sve u svemu ako je nov uzmi bilo koji najbolje je 1.5dci. Ako uzimas polovan uzmi obavezno lepog benzinca 1.4 i uzivaj. Ako ti je skupa voznja moze i plin na njega. Kupovina polovnog 1.5dci je veeeeeeliki rizik po budzet.
Comment
-
-
Ako znas da je tako malo presao onda kupuj. Problem s uvoznim automobilima je varanje kupaca. Uzmes 1.5DCI koji je presao 250.000km vracena kilometraza na magicnih 130.000km i ti ga kupis. On naravno ispusti dusu za nekih 10.000 do 30.000km i ti kukas.
KUPUJ AKO IMAS GARANCIJU sa 50.000km to je NOV AUTO!!! koji kog da je...
Comment
-
-
Da ne otvaram novu temu, drugar zeli da kupi Kangoo I pa mu obecah da cu se i ja raspitati koliko mogu. Inace vozim Lagunu i donekle sam upucen u Renault vozila ali opet sa Kangoo-om nikada nisam imao dodirnih tacaka. Ako neko ima nesto pametno ili prakticno da kaze zeljno iscekujem. Inace evo jednog iz oglasa na koji je baceno oko: http://www.mojauto.rs/polovni-automo...angoo_2002_god
Comment
-
Comment