Mrzi me keve mi, al' ajde ovako na brzinu iz glave.... Ako menjas sve do detalja izlazi toliko isto kao i za Eclipse veruj mi...
Znam da su prednji silen blokovi od M3 (pojacani i bolji a pasu bez problema) oko 35e, zadnji kod M-a Lemforder (prva ugradnja) oko 1900din, krajevi spona oko 4000din neki malo bolji, amortizeri ne znam ima raznih varijanti to ne znam ali znam da je Koni stelujuci oko 38000din sva 4kom itd itd
Imao sam ja najobicnijeg 1.3 Colta, za svaki org. deo tvrde da ce trajati bar 150.000km ,stim sto su cene svega mimo svake mere, nema dela koji je ispod 500 evra, na injectionu, pocevsi od MAP senzora, dizne, O2 sonde, far je bio 300 evra, kvacilo reda 500 evra. E sad, ko ima dobrog majstora i dobar izvor delova pristojnog kvaliteta, onda je to drugo, ali ce dobiti i drugi nepouzdaniji auto...
Eclipse je u najjeftinijoj verziji a ti pricas o ///M?
To su delovi od ///M koji pasu na sve modele i nisu skupi,a i ako su skuplji to je 10-ak eura a trajniji su duplo, bar ja tako gledam da je bolje staviti silen blok od M3 za 30e nego za 15 najjeftiniji koji ima...
Hteo sam reci ako pravimo paralelu onda se gledaju delovi od Mitsubitshi Eclipse GSR... Oni su isto trajniji, performantniji i kostaju mnogo vise u odnosu na delove o kojima Type-R prica
Sto ce reci, mnogo je skuplje odrzavanje, ako se gleda na primer da daje ispravnog bmw-a za nekog eclipse-a jedva poznatom stanju.
Taj mitsu nije nista interesantno... 2.0, 14x hp, prednja vuca, pretezak auto... Ako bi isao na GSR stock koji ima oko 200hp i brdo kg opet nije interesantna voznja jer je 4x4 i po Cepinim recima, i kada je sam u kolima, auto nemoz da potpise. Mozda ovo zvuci seljacki, al znate na sta mislim. Premalo snage na previse tezine. BMW ti je i radost i veselje za ono sto dobijes od njega.
Da bas zelis Eclipse-a nebi razmisljao ni o jednom drugom sem o 2.0 AWD turbo.
on bre izgleda oce da se resi velike kubikaze zbog registracije a to moze da uradi na prostiji nacin a ne da menja auto. Kod BMWa i M52 motora to bar nije problem.
Comment