nova kia ceed

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • aivan
    CBC Senator
    • 28.02.2006
    • 247
    • Bograd, Mirijevo

Re: nova kia ceed

stari 109ks je trosio 10l, za novi (90 ks) kazu da trosi 8l
    Astra Classic II 1.4 Twinport (ex: Kadett E 1.3i )

Comment

• plocica
      CBC Član
      • 22.12.2009
      • 38
      • BG

dobro, jes' malo više prelazi... a, kako vidim, ovaj novi benzinac od stotinakinešto ks po spec oko 8lit troši... A, opet, zašto ne dizel? kad pišu, čini mi se da troši oko 6,5l gradske...?

Comment

• Marcus
        CBC Senator XXL
        • 19.10.2007
        • 631
        • Novi Beograd - B62

Potorsnja 1.4 109ks je oko 9l u proseku... Sa klimom se popne jos malo, al ne toliko drasticno... Pricam za BG voznju...

Jednom sam samo probao da vozim sto opustenije i sporije mogu, i po bordu je pokazalo 6,6-6,7 litara/100km... Al stvarno je bilo mucenje voziti onako i saltati brzine u nizim obrtajima... Cisto sam probao i video da moze i toliko da trosi U svakom slucaju, koji god benzinski motor da uzmes 1.4, 1.6 i 2.0, ne nadaj se potrosnji ispod 9l Na otvorenom je potrosnja u proseku oko 6,0-6,5 litara... Moze i manje, al uglavnom nocu na otvorenom putu

Dizel jeste skuplji i obicno se isplati onima koji prelaze malo vece kilometraze... Ja prelazim oko 1000-1500 mesecno ( zavisi od doba godine ) i nije mi stvarno bio potreban dizelas... Plin bih mozda ugradio, al kad ne bih morao kod njih, jer 1000+e je malo bezobrazno sa njihove strane... Razumem njihovu politiku, al ne u toj meri da ugradim plin

Comment

• [darkside]
          CBC Veteran
          • 19.03.2009
          • 107
          • Beograd

I evo nas, godinu dana kasnije od početka diskusije na ovu temu: Kia Ceed - trenutna akcija: 10,490 Evra! Mislim, teško da će bilo ko trenutno u Srbiji naći bolju ponudu, za ove pare i to još 7 godina garancije....
          od kad sam se vratio u domovinu shvatio sam da je nostalgija mnogo bolje rešenje.....

Comment

• kristina990
            Banovan
            • 13.04.2009
            • 1066
            • Srbija

bila je jedna još bolja ponuda za fokus,ali ne znam da li još uvek važi http://www.ford.rs/?s=34&v=78

Comment

• mrki
              CBC Senator XXL
              • 08.11.2006
              • 550
              • nis, serbia

uze mi rec iz usta.
              focus je najbolja ponuda!
              a i astra classic je na snizenju.

Comment

Working...