moze li mi neko reci kakva su ovo auta i neke ceste i skupe greske/kvarove na njima.o cemu treba povesti racuna pri kupovini? hvala
skoda octavia 1.9 tdi
Collapse
X
-
Re: skoda octavia 1.9 tdi
dobro dosao na forum
za pocetak predstavi se ovde:
viewtopic.php?f=45&t=10846
zatim:
viewtopic.php?f=45&t=2108
a u medjuvremenu, neko ce se javiti sa savetima za kupovinu.
hvala na razumevanju.You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
Speed's just a question of money. How fast you wanna go?
-
-
Nisi nam rekao koje je godiste Skoda Octavia, ali evo neki cesti kvarovi...
Npr: Cesto se desava da zbog losijeg kvaliteta evro dizela, dodje do prlajna EGR ventila, ponekad je dovoljno ciscenje,ali nekad mora da se menja, dizeli obicno imaju veliku predjenu kilometrazu, pa se desava da hoce da im otkaze i turbina, elektronika ne pravi toliko probleme, hoce da zezaju konektori za airbag-u,ali nije cesto....BMW GPower
Comment
-
-
Kupio sam skodu octaviu 1.9 tdi 90ks ambiente oprema. 2000god. presao 150.000km. Zanimaju me neke stvari pa ako moze neko da mi pomogne. Recimo, ja nemam fabricku klimu, pa da li moze da se ugradi? koliko kosta odrzavanje(veliki,mali servis)? i ako neko moze da mi kaze, ne radi mi rikverc svetla, promenio sam sijalice, ali nije do sijalica, pa ako moze neko da mi odgovori bio bi mu zahvalan!
Comment
-
Comment