Laguna II, phase b, 2005. god.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • minge
    CBC Član
    • 17.09.2009
    • 59
    • RS

Laguna II, phase b, 2005. god.

Pozdrav!
    Ima li neko iskustava sa Lgunom II b, model od 2005. godine? Malo su promenili izgled (facelifting) pa me interesuje jesu li uradili nesto po pitanju pouzdanosti?
    Znam da je prethodna Laguna II (do 2005. godine) imala dosta problema.
    Ako neko ima licna iskustva dobro bi dosla.
    Znaci samo model od 2005. godine....
  • Cherokee_NS
    CBC Senator XXL
    • 08.02.2009
    • 802
    • Novi Sad

Re: Laguna II, phase b, 2005. god.

Ukratko, kod phase II modela bi trebalo da su reseni svi problemi koji su imali phase I modeli (do 2003.) , a to su elektronika (i kod benzinaca i kod dizela), a kod dizela problemi sa turbinom, interkulerom itd...... Dosta su pouzdaniji ....
    Mesto za vasu reklamu, za samo 100 eura mesecno!

Comment

• markofpi
      CBC Senator XXL
      • 27.07.2006
      • 1552
      • Bezanijska Kosa

I opet onaj stari savet koji kaze da sve zavisi od konkretnog primerka koji pazaris. Dobra provera pre kupovine i glava ne boli.

Comment

• minge
        CBC Član
        • 17.09.2009
        • 59
        • RS

Prema komentarima koje sam citao o Laguni II (do 2005. god) mogao sam zakljuciti da je ona jako nepouzdana i da je veeeliki rizik kupovati je. Tako da dzabi ti dobar pregled pre kupovine, kad kod njih nesto ne valja. E, sad me zanima, ova nova Laguna II (phase b), da li su je ista poboljsali? Kazu da su resili neke probleme?

Comment

• markofpi
          CBC Senator XXL
          • 27.07.2006
          • 1552
          • Bezanijska Kosa

Ovo sto si rekao zvuci tako da ti jedini moj odgovor moze biti da onda uopste ne kupujes auto jer svaki ima neke probleme, a pogotovo sto ga uzimas kao polovnog. Laguna nije nista manje kvarljiviji auto od konkurencije, a i ako jeste bar pruza vrhunsku udobnost i osetno manje kosta kao polovnjak tako da za tu neku razliku u ceni sa nekim 'manje kvarljivijim' autom mozes uloziti u auto pa da sve bude tip top. Generalno u phaze II su otklonene mnoge boljke ali ne znaci da ih nema. jednostavno svaki nedostatak ili prihvatis ili kupujes neki drugi auto. Ja joj sve oprostim kad sednem u istu i krenem na put.
          Imas temu gde se dosta toga pisalo o Laguni phaze I i gde tacno mozes da prebrojis probleme koji je prate.
          Sedi lepo u auto, provozaj, ako te osecaj koji ti pruzi ostavi bez reci idi u servis na detaljnu proveru i ako je sve ok kupuj i uzivaj.

Comment

• minge
            CBC Član
            • 17.09.2009
            • 59
            • RS

Hvala markofpi, odgovor je ekstra. Ponekad i ja sam sebi kazem, ako tako budem gledao onda nikad necu ni uzeti auto.
            Teme koje sam gledao se uglavnom odnose na Lagunu II phase I, a mene interesuje Laguna II phase b (znaci model od 2005. god). Iz tog razloga sam i postavio temu, da cujem iskustva o redizajniranoj Laguni.
            Jesu li ispravili tzv. decije bolesti i slicne stvari?

Comment

• markofpi
              CBC Senator XXL
              • 27.07.2006
              • 1552
              • Bezanijska Kosa

Konkretno ti nista sa sigurnoscu ne mogu reci ali ako idemo nekom logikom verovatno da je dosta toga doterano i sredjeno. Naravno ostaju neki problemi ali kao sto rekoh sve ima svoju dobru i losu stranu pa tako i laguna. Ja da sam na tvom mestu trudio bi se da nadjem neki phaze II u Initiale opremi sa 1.9dci od 150ks, cak mi ne bi bilo bitno da li je karavan ili ne. Zamenio sta vec treba i uzivao u voznji.

Comment

Working...
              X