Uskoro bi trebalo da se obradujem svom prvom cetvorotockasu pa se sad prvo bacam u istrazivanje! Budzet mi je oko 5000, a razmisljam se izmedju slicnih automobila... do 120.000Km i ne stariji od 2004... po mogucnosti 5 vrata i klima... Dakle kandidati su:
Ford fiesta 1.4 Tdci
Opel corsa 1.3 cdti
Peugeot 206 1.4 Hdi
Fiat punto 1.3 jtd
Da, svi su dizelasi... Ja se vodim filozofijom "bolje sad plati malo vise nego kasnije mnogo vise" nadam se da ne gresim po pitanju izbora goriva
Naravno pitanje je kakva su iskustva sa ovim modelima po pitanju pouzdanosti i cena odrzavanja, registracije itd.? Razmisljam o varijanti odlaska u obliznju Nemacku ne bih li izbegao domace lazi-mazi akcije...
Fiesta mi je favorit (kapiram da je u toj klasi medju boljima) ali ovde suvise malo pricaju o njoj pa me ona i najvise kopka!
Ford fiesta 1.4 Tdci
Opel corsa 1.3 cdti
Peugeot 206 1.4 Hdi
Fiat punto 1.3 jtd
Da, svi su dizelasi... Ja se vodim filozofijom "bolje sad plati malo vise nego kasnije mnogo vise" nadam se da ne gresim po pitanju izbora goriva

Fiesta mi je favorit (kapiram da je u toj klasi medju boljima) ali ovde suvise malo pricaju o njoj pa me ona i najvise kopka!
Comment