bmw 320 cabrio

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • vasavasa
    CBC Veteran
    • 24.11.2007
    • 185
    • Chicago,USA

bmw 320 cabrio

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... _i_cabrio/
    jel zna neko istoriju ovog auta?
    na slikama deluje jako lepo ocuvan ali izgleda nema hardtop koji je cini mi se isao uz njega u paketu(ili nije?)
    i cena je prilicno ok ako je stvarno u perfektnom stanju
    budimo realni,zahtevajmo nemoguce!
  • Durango
    CBC Senator XXL
    • 01.02.2006
    • 590
    • Zemun, Srbija

Re: bmw 320 cabrio

Ovaj auto sam video par puta uzivo i prelepo izgleda.... Ocuvan je maximalno i spolja i iznutra i deluje utegnoto i stameno... Ne bih rekao da je imao neku vecu havariju... Hardtop je isao kao dodatna oprema i mislim da se na Nemackom Ebay-u moze kupiti za nekih 700-800 eura.... Da imam ove pare, kupio bih samo ovaj auto bez razmisljanja....
    MERCEDES-BENZ - Geprüfte Qualität

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

uvoz 2009 !!!
      deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• tomamega
        CBC Senator XXL
        • 19.03.2009
        • 715
        • Beograd / Crna burma, prim. prev.
        • Citroen C4, 1.6 Hdi, 110ks

@Zverko

Verovatno je uvežen za vreme važenja uredbe o preregistraciji. TO je važilo za sve strane zemlje a ne samo za Crnu Goru. Moj drugar uvezao stariji auto iz Slovenije. Tako da je moguće da je legalno uvežen 2009. Srbija bato! Land of opportunity.

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

a vrlo je moguce i da je punomocje falsifikovano
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• overspeed
            CBC Senator XXL
            • 24.05.2005
            • 2779
            • Kosovska Mitrovica

Moj bivsi 318i je bio iste boje, ovo je tzv. "Maurizius Metallic Blau", i bio je jedan od ocuvanijih trojki tih godista koje sam uopste imao prilike da vidim. Inace bio je 1994. godiste. Ali bez obzira na to, nijedno pranje, cak ni jedno poliranje doduse u "kucnoj varijanti" nije nikad moglo da dovede do ovakvog sjaja i "ozivljavanja" boje. Ovo je ipak auto star 15 godina, mnogo mi je ova boja "sveza" na prvi pogled. To mi je prvo zapazanje.

Sem toga daleko da ima kompletnu M opremu kao sto pise u komentaru, sve sto sam sa slika bar mogao da primetim da ima od M opreme su ove lajsne na pragovima kao i retrovizori, a i to je koliko mogu da vidim aftermarket. Fali tu od kompletne M opreme jako puno toga, od pravih M felni, preko trokrakog M volana pa do Hi-Fi Harman-Kardon ozvucenja sa 10 zvucnika. Toliko bar mogu da zakljucim iz prilozenih slika, ali verovatno tu fali jos toga...

Dalje ovi farovi su naravno afermarket, naknadno ugradjeni. Ali ako su jednom vec zamenjeni stari farovi sa onim zutim migavcima, otkud sad sa leve strane opet zuti migavac dok na desnoj uredno i dalje stoji "clear type" odnosno providni migavac? Zasto bi neko vracao zuti migavac, razmisli sam...

Znaci ovaj "detalj" sa razlicitim migavcima i ova iznenadjujuce sveza farba za auto tog godista mi se ne svidjaju kao neka kombinacija, jer mi svasta pada na pamet... Medjutim, sve i da je auto preziveo neki bliski susret trece vrste ne mora nista da znaci, sve dok se ne radi o necem ozbiljnijem (strukturna ostecenja, vezni limovi, kosevi, sasija...). A mozda jednostavno gresim, mozda je auto u tom pogledu "cist" nego covek jednostavno nije imao novca za oba providna migavca Naravno salim se, ali nemoj pogesno da me shvatis, kroz zahebanciju pokusavam da ti skrenem paznju na neke stvari koje ovako mogu da vidim na prvi pogled.

Inace auto stvarno izgleda k'o lutka, tako da uz par jeftinih kozmetickih izmena (taj migavac + kozni trokraki volan + recimo Alpina style felne) moze da izgleda 2x bolje od ovog. Dakle moze ovo da se pogleda, sve dok se zakljuci da auto nije bio "kroviran" ili nesta slicno. I zato ove ranije kritike koje sam ti naveo shvati samo kao argumente kojima mozes probati da utices na konacnu cenu.

Moja 2 centa...
            http://www.bmw.tv

Comment

• vasavasa
              CBC Veteran
              • 24.11.2007
              • 185
              • Chicago,USA

da verovatno je kvalitetno ofarban u nemackoj ili odakle je vec dosao sto uopste nije lose...samo jos da krov funkcionise kako treba...a na bmw club ser sam video da je neko prodavao hardtop za manje od 500 evra cini mi se...
              a izgleda da nema ni klimu..

Comment

• hagor
                CBC Senator XXL
                • 05.12.2007
                • 362
                • Krusevac

koliko sam ja upoznat auto je uvezen na crnu goru i pre se prodavao kao crnogorac, decko ga je uvezao iz nemacke, a ima i papire o tome, menjani su migavci za bele ali je neko polomio taj migavac (namerno) pa je stavljen zuti, a klimu nema, i takodje do m opreme mu fali josh shto shta, a takodje taj hart top koji si video vlasnik se ne javlja nikome, pokusao je drugar da ga kontaktira a i decko koji je kupio od mene bmw-a i bilo je neuspeshno . . .
                BMW e36 328i cabrio 2.8 193hp 280nm 1995 god.
                Mercedes 190D 2.0 75ks 1990god

Comment

• vasavasa
                  CBC Veteran
                  • 24.11.2007
                  • 185
                  • Chicago,USA

vidjen u svetogorskoj nocas...prelep!

Comment

Working...