E ovako, trazim vec neko vreme novi auto i nikako da se odlucim...
I juce dobijem sledecu ponudu:
Renault Thalia 1.4 16V 98KS Klima.....
Cena je 9990 i to je akcija koja traje vec neko vreme i nije nesto novo, ali,
kredit u Findomestic banci koji mogu da uzmem za ovaj auto je prilicno neverovatan. 30% ucesce, kamata oko 6%, kasko nije obavezan.
Znam da je to izuzetno dobra finansijska ponuda ali mene vise zanima sta vi mislite o autu??? Pozeljno neko ko je imao priliku da ga vozi
Meni licno vise uopste nije ruzna koliko je bila prethodna generacija i to nije nikakav problem...
Prelazio bih 20-30.000 godisnje pa bih mozda razmislio i o plinu.
Komentari??
Ukoliko neko ima bilo kakvu sugestiju u nekom drugom pravcu vise je nego dobrodosla
I juce dobijem sledecu ponudu:
Renault Thalia 1.4 16V 98KS Klima.....
Cena je 9990 i to je akcija koja traje vec neko vreme i nije nesto novo, ali,
kredit u Findomestic banci koji mogu da uzmem za ovaj auto je prilicno neverovatan. 30% ucesce, kamata oko 6%, kasko nije obavezan.
Znam da je to izuzetno dobra finansijska ponuda ali mene vise zanima sta vi mislite o autu??? Pozeljno neko ko je imao priliku da ga vozi
Meni licno vise uopste nije ruzna koliko je bila prethodna generacija i to nije nikakav problem...
Prelazio bih 20-30.000 godisnje pa bih mozda razmislio i o plinu.
Komentari??
Ukoliko neko ima bilo kakvu sugestiju u nekom drugom pravcu vise je nego dobrodosla

Sandero mozda zvuci kao bolji izbor na prvi pogled ali mislim da je ipak kvalitet na strani Thalie, bar za nijansu. Sem toga, pad vrednosti na trzistu je izrazeniji kod Dacie, tako da pri naknadnoj prodaji gubis vise sa njom.
.
Comment