Pomoc oko kupovine Peugeot 307

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Dzoni_mkv
    CBC Senator XXL
    • 29.04.2007
    • 875
    • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Re: Pomoc oko kupovine Peugeot 307

Volan jeste sumnjiv. Zasto je skidano.......moze da bude bezazleno a moze da bude da je menjan air bag. Lampice koje gore su koliko vidim za pojas (nije vezan, kada vezes ugasi se) i MIL ili ti Check Engine lampica. Tu vec nesto ne valja i auto signalizira. Znaci mora majstor u servisu da otkrije uzrok toga. Lampica za rezervu (to je logicno) Inace autu treba vise vremena da postigne radnu temperaturu u mestu (leru) nego u voznji. Tako da moras da probas auto pa da vidis.
    You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• ivan nis
      CBC Član
      • 27.05.2009
      • 13
      • NI, Bulevar

Sad izgubih 2 sata tragajuci po netu za objasnjenjem vezano za lampice. Ova sto kazes da je Check Engine je lampica za rucnu koju sam ja podigo kad sam upalio auto da ne bih drzao kvacilo Jedino ostaje ovaj air bag koji se 99% otvarao... kolika je silina potrebna da se on otvori, da li to mora da bude jak udarac ili moze da bude nesto bezazleno?

Comment

• mrki
        CBC Senator XXL
        • 08.11.2006
        • 550
        • nis, serbia

@ivan nis,
        komshija, nemoj da gledas taj auto (koji si slikao), ako se bas ne razumes mnogo u problematiku.

sto se tiche belog pug-a (verovatno kod zone 3) mogu ti reci da nije los, samo je prodavac malo smushen lik. nije svako rodjen za taj posao!

pre 20tak dana sam apsolvirao ponudu auta u nishkom regionu i znam o cemu pricam.

pogledaj pp
        pozzz

Comment

• ivan nis
          CBC Član
          • 27.05.2009
          • 13
          • NI, Bulevar

Evo, da se pohvalim Uzeo sam onaj beli (pa nek je i bio van). Vozim ga vec par dana i otkrio dve stvari da ne valjaju.... Evo copy/paste sto sam pisao na drugom forumu. Nadam se da mogu cene da stavim

Terao danas auto u Bosh Servis u Durlanu (ako ima Nislija cisto da znaju od prilike gde je) Uzedose tu pumpu, napumpase 4 bara i kad ono... neka racva curi, pa posto nemaju kod njih nisu skidali da vide da li je cela ta racva ili samo gumica. U svakom slucaju nije nista opasno niti skupo. E da, posto sam u voznji cuo neke cudne zvuke, pitam ih sta je to, rekose mi da je lager na poluosovini desnoj los i da moze i ne mora odmah da se zameni (cena je 820 dinara + 1500 ugradnja)

Ako nekome treba cene za veliki servis, evo ih:

zupcasti kais, klinasti (valjda tako bese) i jos 2 dela - 16,000.00
          Ulje 4.5 litra - 4,550.00 RSD
          filter ulja - 750.00 RSD
          filter vazduha - 900.00 RSD
          filter goriva - 3,800.00 RSD
          filter neki za klimu - 500.00 RSD
          ruke - 70 eura

Jako je necitko napisano na papiru, tako da stvarno ne znam sta jos ima sa ovim kaisevima....

To bi od prilike bilo to. Sutra idem da vidim posto je ta racva i kad popravim to i lager javljam kako ide Smile

P.S. Veloko hvala deni-ascona i ostalim clanovima na pomoci pri izboru

Edit: Evo malo slika

Nemojte se bojati domena sexhoo.... to je moj domen pa sam ja samo upload slike, da se ne majem sa imageshack

Comment

• Chubbs
            Everybody lies
            • 29.01.2006
            • 5807
            • Novi Sad
            • Audi A6 1.8T

cestitam na kupovini

otvori slobodno temu u automobili clanova, i opisi svoj auto, mozes i ovaj post da prekopiras tamo, a ovu temu cemo zakljucati.

jos jednom, cestitke
            You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
            Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
            Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

Working...
            X