Seat Ibiza 1.9 TDI 2001

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • mario1987
    CBC Član
    • 18.07.2009
    • 40
    • Pozarevac

Seat Ibiza 1.9 TDI 2001

Dobio sam solidnu ponudu za ovaj model, pa me interesuje kakvi su motori kod ovog modela, da li su skloni cestim kvarovima, sta im je mana itd. Stvrarno bi mi znacila pomoc sto se ovog modela tice. Hvala svima unapred.
  • legenda
    CBC Senator XXL
    • 28.03.2009
    • 1345
    • Beograd

Re: Seat Ibiza 1.9 TDI 2001

Proverno dobri pd wv motori...odradi kompletnu kompjutersku dijagnostiku sa osvrtom na turbinu...ispod 250000km sumnjam da je presao...ako ne vozis mnogo gledaj benzinca sa plinom

Comment

• mario1987
      CBC Član
      • 18.07.2009
      • 40
      • Pozarevac

Gledao sam ga danas. Nisam ga stavljao na dijagnostiku ali gledao sam ga sa majstorom i on kaze da mu je motor dobro ocuvan. medjut nisam ga uzeo jer je limarijski los a i vidi se da je udaran na krilu, tako da sam odustao.Ali me je auto odusevio perfomansama.Na kilometar satu pise 163 000, a sad koliko je to tacno nemam pojma, ali ja mislim da je ioak presao vise nego sto toji na kilometar satu. Znaci ipak je bolja varijanta benzinac? Ovom bord prijavljuje prosecnu potrosnju od oko 4.3L sto je super. Moracu malo da potrazim te seate, izgledaju mi onako jako dobro. Pozdrav

Comment

• legenda
        CBC Senator XXL
        • 28.03.2009
        • 1345
        • Beograd

Ma to je polo klasican sa spanskom sminkom...za ove novije limarijski delovi su skupi(posle 2002-ge)...ide kao sumanut,isto vuce i prvom i petom,sto je draz dizela...samo moze da te saceka sa pumpom,turbinom,diznama,egr-ventilima,grejacima...

Comment

• mario1987
          CBC Član
          • 18.07.2009
          • 40
          • Pozarevac

Upravo to.Za dizel motore znam da su im dobri, ali nisam toliku upucen za benzin motore i to koliko benzinci trose.Ako naletim na nesto dobro bice super.

Comment

• legenda
            CBC Senator XXL
            • 28.03.2009
            • 1345
            • Beograd

1.4 75ks ili noviji 85ks,dosta malo trose i lepo povlace...mada plincuga je resenje za osvezenje

Comment

Working...
            X