Potreban savet za kupovinu VW Passata B2 1987.

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • milepn
    CBC Član
    • 10.02.2009
    • 49
    • Paracin

Potreban savet za kupovinu VW Passata B2 1987.

Potreban mi je savet za kupovinu ovog auta:

http://www.polovniautomobili.com/oglas3 ... b3_18_t_t/

Na sta treba da obratim paznju? Da li neko zna kakvi su ovi automatski menjaci na tom Passatu B2.? Puno ce mi znaciti vasi saveti jer o Passatu B2 i ovom motoru sa automatskim menjacem neznam ama bas nista niti mogu negde da procitam nesto o njemu. Unapred se zhvaljujem na svakom savetu i objasnjenju.

P.S. Izvinjavam se,ako sam temu postavio na pogresnom mestu.
    Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.
  • Davor
    CBC Senator XXL
    • 02.03.2005
    • 498
    • Novi Sad

Re: Potreban savet za kupovinu VW Passata B2 1987.

Prosle godine je kupljen takav auto caletu da ima za kosnice da vuce sa njim,u pitanju je auto isto godiste a li 1.6TD,sto se tice trapa,kocnica auto je dosta dobar(citaj stvarno nije osetljiv na nase puteve),delovi nisu skupi,a potrosnih ima,jedino je problem oko polovnih,jer je kopija dosta losa.
    konkretno diskovi par su 2000din,pakne 1000,zadnji kocioni cilindri oko 500 kom,kraj spone 500,lezaj tocka prednji 1400,zadnji oko 500,kugla oko 600 i sl.

Sto se tice tog motor sto ti gledas,on sam po sebi nije los,dosta prelazi,ali mu je rak rana K glava,dok radi radi,ali kad pocne da brljavi,onda je to bas gadno,K glava i TNG bas niko ne voli da vidi jer dosta tesko moze dobro da radi.
    Sto se tice automatskog menjaca ja auto sa tim menjacem ne bih uzeo,jer to malo ko popravlja,delova skoro i da nema,a kasnija konverzija na manuelni je dosta skupa.

Naoko auto ne deluje lose,ali mu je cena nista manja nego sto drugi prodaju,tako da da sam na tvom mestu trzio bi drugi auto sa manuelnim menjacem,a za motor u zavisnosti za sta ti treba.prvi auto u porodici ikad da je dizel,ja sam odusevljen da pali uvek na prvi zub(cak i kad je ovako hladno),ide savim solidno za toliki auto sa 69ks,stvarno malo trosi(nikad drugima nisam verovao da moze da trosi "dve mjer'ce dizla" ali retko kad prelazi 7l.Auto jeste glomazan,jeste ruzan,ali za ono za sta caletu treba Boljeg nema po te pare,prvo sam pola godine trazio Omegu A,nisam mogao ni jednu da nadjem a da nije trula previse,a ona koja je kao dobra,vodi se na 86. a inace je 92. godinste(citaj krstena),tako da sam batalio nju i trazio drugo pogrebno vozilo.

Comment

• milepn
      CBC Član
      • 10.02.2009
      • 49
      • Paracin

Puno hvala na opsirnom i jasnom objasnjenju. Mislim da cu odustati od kupovine ovog auta. Srdacan pozdrav!!!
      Uzivajte u zivotu,jer zivot nema reprizu.

Comment

• Davor
        CBC Senator XXL
        • 02.03.2005
        • 498
        • Novi Sad

Nema na cemu

Comment

Working...
        X