Volvo S40 1.6 savet

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • alexa05
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2006
    • 1769
    • Smederevo
    • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Volvo S40 1.6 savet

Potrebno mi je misljenje o ovom modelu automobila jer se bukvalno nisam nikad ni vozio u njemu niti znam nesto o njihovim motorima. Znaci eventualne mane, konkretno ovaj motor 1.6, trapovi, cene redovnog i eventualno nekog vanrednog odrzavanja i sl. Imam ponudu za zamenu za ovakav auto pa mi treba malo pomoci. Konkretno radi se o ovom automobilu, Volvo s40 1.6 16v

Varijanta za zamenu je moja vektra B 2.0DI 16v isto godiste kao volvo tj 98

Hvala kolege cannonovci!
    EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA
  • VVLAJKO
    CBC Senator XXL
    • 23.07.2008
    • 484
    • Nis
    • Audi A4, Primera p12

Re: Volvo S40 1.6 savet

Menjac i motor renault laguna, preslab za tu karoseriju, trapovi osim polu osovina mitsubishi carisma kao i vecina nosecih delova karoserije(oba se prave u holandiji u zajednickoj firmi NEDCAR).

Obrati raznju na zadnji trap, prilicno je komplikovan ima puno selen blokova i generalno je to jedina veca mana na autu, ako su zadnji tockovi u gornjem delu uvuceni ka unutra bezi od njega ili ubijaj cenu.
    Takodje treba obratiti paznju kako radi na plin zbog toga sto ovaj model ima ,,cuveno'' renaultovo feniks ubrizgavanje koje je malo problematicno za konverziju na LPG.

Inace sam auto je prilicno krut i tvrd i ako si navikao na udobnost razocarace te zestoko.
    Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

• alexa05
      CBC Senator XXL
      • 23.07.2006
      • 1769
      • Smederevo
      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Samim tim sto si mi rekao ovo u vezi gasne instalacije, na stranu sve ostalo dobro me je ohladilo od ove kombinacije. Hvala kolega, zemljace
      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• VVLAJKO
        CBC Senator XXL
        • 23.07.2008
        • 484
        • Nis
        • Audi A4, Primera p12

Nema na cemu.

Rade oni na gas bez problema, samo je pitanje koji je uredjaj i kako je uradjen.
        Moj je 1.8 takodje sa fenix-om, ugradjen je STAG-300 sa kontrolerom za fenix(makar mi je tako rekao kolega koji mi je ugradjivao gas)
        Glupost nas je do ovde dovela, glupost ce nas i izbaviti.

Homer J. Simpson

Comment

Working...
        X