Kupovina BMW-a???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • stefanshee
    CBC Početnik
    • 21.02.2010
    • 1
    • Bujanovac

Kupovina BMW-a???

Potrebna mi je vasa pomoc,uskoro kupujem auto,cena odprilike do 2700,moja zelja je BMW serije 5 ili 3 ali do 2000 kubika,i da nije ispod 90-og godista,u oglasima moze da se nadje za te pare.Medjutim,ljudi mi kvare volju o tome kako je BMW skup za odrzavanje itd...,posto do sada nisam imao iskustva s kupovinom i odrzavanjem vozila malo se plasim...
    A srce me vuce za BMW
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: Kupovina BMW-a???

jeste skup za odrzavanje i ako nemas pare nemoj da kupujes BMW posto je to auto koji ne trpi budzenja i improvizacije. ako oces da to bude ono pravo onda moras dobro da se pruzis i ako je stari model u pitanju. za te pare koje mislis da das ces dobiti auto u koji ces mortai da ulizis jojs neki dinar tako daaaa... moj ti je savet da bolje gledas nesto drugo. 2700e je malo za mangupiranje osim ako nemas ludu srecu pa natrcis na nesto od nekog poznatog ili tako neka kombinacija. ja bi za te pre pre gledao neki Audi 80 i da se vozis ko grof za male pare. ovako uzeces neki E30 koji ce stalno da ti trazi kintu prvo za corbu , pa za ulje, pa za ovo , pa za ono... jer ko god je seo u BMW tero ga je gas patos i ne verujem da ga je mazio i titrao mu.
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

Working...
    X