Koji terenac uzeti za oko 7000e do 2 litre?Razmisljam o grand vitari ili hundaiu santa fe...voleo bih rav toyoticu ali preveliki zalogaj.
Koji terenac uzeti za oko 7000e do 2 litre?
Collapse
X
-
Re: Koji terenac uzeti za oko 7000e do 2 litre?
Auto je za rodjaka koji zivi na planini...ne treba nikakav extrem...porodican auto koji moze zimi da se provuce tu i tamo...bitna stavka je i odrzavanje...ako imate iskustva sa gore navedenim modelima prokomentarisite..hvala!
Comment
-
-
Land Rover Freelander ili Santa Fe, Honda CRV, Scenic 4x4... No oni su samo da se voze po neuredjenom putu inace van toga nista. Po meni je tu Santa Fe nekako najzgodniji.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
za te pare santa fe samo sa pogonom na prednjim tockovima. 4x4 su skupljiSamo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!
Comment
-
-
Japance je upravu, nema govora o tome. Nego sto za dobar 4x4 (nesto novije) treba zesca kinta i uopste nisu jeftini.Sloboda i divljina, nesputanost i zivot van formalnih drustvenih okvira.
Comment
-
-
i lada niva, samo je problem sto je vazda 4x4 pa trosi ubija i strada lamela..
dobar mali terenac je suzuki jimny, ima na dugmice 2wd, 4wd i 4wd-l gde je pogon na 4 tocka u sporohodnoj varijanti.. odgovorno tvrdim da izlazi gde hoces!
Comment
-
-
Originally posted by docsmejacete se verovatno, ali Honda HRV, 1.6, 4x4 ... ?? ima ih po oglasima sa relativno malom kilometrazom
Ja sam za Ladu Nivu sa plincugom!
OPEL Astra 1.6i
OPEL Kadett 1.6
ŠKODA Favorit
Comment
-
-
Lada niva nikako...nepouzdano vozilo.Volim japance i bas mi se svidja honda HRV mana joj je jedino sto nije pocinkovana.jimmy je mali za 4-clanu porodicu.Zanima me da li je santa fe pocinkovan i da li ima leteci zamajac,honda , vitara i rav koliko znam nemaju?
Comment
-
-
verujem da senic i kangoo 4x4 imaju isti pogon,stim da je ovaj prvi malo jajastijeg izgleda,spram ovog kockastijeg,moj glas,ako ti treba da trpas u njega svasta i vuces,da to bas bude ovaj prakticniji kangoo,bas jednog trazim za sebe ,posao-lov itd....sad je umanjila ponuda iz u inostranstvu zbog zime koja je bila pre 2 nedelje,ali o5 se ocekuju razumne cene uz razmno stanje vozila...Novijeg nissana ili tojotu ili mitsubishija ne mozes da nadjes za te pare... mozda mozes ali to verovatno ima svoj razlog.kad koči,cepa gume i prevrće se!
papiri cisti ko suza ,oprani sa farmerkama 2 puta
Comment
-
Comment