U fazi sam kupovine ovog auta touring verzija, pa me malo nesto vise interesuje o ovom modelu, ima li neko iskustva sa potrosnjom odryavanjem, mane i vrline...hvala unapred
BMW 324td E30
Collapse
This topic is closed.
X
X
-
Re: BMW 324td E30
BEŽI OD TOG AUTA ŠTO DALJE!!!
U 90% slučajeva im je naprsla glava. Ne možeš nikad znati da li je loša, dok ti ne nabije pritisak u hladnjaku i isti "rikne". Kod onih 10% ispravnih će pući uskoro.
Novih delova ili nema ili su preskupi za tu klasu.
Polovni delovi su mačka u džaku (previše su stari).
Lepo ide, lepo se vozi, na -15 pali i radi ko benzinac, milina slušati.
E30= 2.x benzin only
U potpisu: bivši vlasnik 324D
-
-
Imao sam do skoro bmw 324 td. Auto je fantastican kada je ispravan. Brz, stabilan, motor sestak pali iz prve na svakom minusu. Jednostavno u unutrasnjosti djeluje kao benzinac cak i kada se upali na velikom minusu izuzetno miran rad. Dobro odrzavanog je vrlo tesko naci, a ako ga i nadjes onda ce biti dosta skup za kupovinu. Tacno je da su osjetljivi na pregrijavanje i da dihtung odlazi vrlo lako, a moze doci i do pucanja glave. Veoma cesto odlazi elektronika na bosch pumpi koja je izuzetno skupa i rijetko je ko prodaje bez bosch pumpe. Drugi problem je elektronska dizna koja takodje zna stradati dosta cesto i takodje je dosta skupa. Dijelovi su uglavnom skupi osim kugli, krajnica, selena i plocica.Dijelova ima dosta i na otpadu. Potrosnja je od 7 - 11 litara u zavisnosti od nacina voznje. Moj savjet je da kupis benzinca. Sigurno je bolji i jeftiniji od dizela. Razlika u potrosnji nije velika a na benzinca mozes staviti plin pa se voziti duplo jeftinije. Moj savjet ti je uzmes e30 320i. Mislim da je to najbolji i najoptimalniji motor.
Comment
-
-
Trenutni 12togodisnji vlasnik 524td sa potpuno suprotnim stavom od ovog gore navedenog...
Comment
-
Comment