Priča ide ovako. Pošto sam konačno došao u situaciju da mogu da kupim svoj auto (ranije nisam mogao zbog fax-a, honorarni poslići nisu bili tako dobro plaćeni, itd...), i sa trenutnim stanjem da su cene gore pomenutih automobila pale, počinjem da se razmišljam koji bi bio bolji izbor, ili da možda čak batalim to i uzmem nešto sasvim treće. Corrado mi se oduvek sviđao, a ima dosta zajedničkih delova sa golf2 i passat b3 ne bi bio toliko komplikovan za održavanje, e sad tu je problem sa G punjačem koji je sklon kvarenju, a 80% corrada kod nas je prešlo preko 200k kilometara bez servisiranja G punjača. Audi 90 coupe (b3,b4) je takođe zanimljiv, a i malo je luksuzniji od Corrada, e sad tu je problem sa motorom preko 2000cc jedino da uzmem neki koji je preko 20 godina star. Uopšte interesuje me koliko je pametno uzimati ove automobile pošto su eto već dogurali do 2 decenije i koliko su zahtevni za održavanje i da li da uzmem nešto sasvim treće? Jedno vreme sam čak razmišljao da prištedim još malo i da uzmem nešto novije kao npr Punto sporting ili HGT, ali nemam nešto poverenja u Fiat, i uopšteno sam ljubitelj nemačkih automobila.
Unapred hvala.
Pozdrav.
Unapred hvala.
Pozdrav.
Comment