VW Corrado vs Audi 90 coupe vs nešto pametnije ???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • zverko
    CBC Senator XXL
    • 19.08.2005
    • 7085
    • BGD
    • Audi A4

Re: VW Corrado vs Audi 90 coupe vs nešto pametnije ???

aaaa i ti si ga sad posavetovao bas ono, drugarski. sa sve lanciama, japancima i na kraju sa alfom od 3500e... usrecio bi se u svakom slucaju. prvom prilikom kad bi trebao da radi nesto na bilo kom od njih psovao bi nas sve komplet. ima i E36 za 3000 ali kolko kosta ne dovesti ga u red nego kolko kosta pojiti ga, odrzavati...

kad smo vec prebacili magicnu svotu od 3000 pa za 3K ima punto JTD 2003god i ako oce da jurca stavi chip i eto sporta za male pare...

drugari, coveku treba auto da se vozi a ne ona prica, uzmi brate hondu ona se ne kvari a i odrzavanje nije skupo. sta , tu imas trapove, stelovanje ventila, ulje, filteri... 400e, sta je to... nista
    deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• deki-ascona
      Bio nam je drug! RIP
      • 10.04.2007
      • 2118
      • NI , Trosharina

Vas dvojica ste najjaci "dvojac" da se povede kad se kupuje auto ! Uopste se ne salim, svakom iz BG se vise isplati da vam pokaze auto i da vas posle odvede u kafanu i samo da vas slusa, nego da kupi nesto na svoju ruku...nema sanse da vam nesto promakne
      Originally posted by Valent Vudriga
      ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
      Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• cvrle
        CBC Senator XXL
        • 11.06.2006
        • 1008
        • Beograd,Banovo brdo

Ja koliko sam procenio profil coveka mislim da mu ne treba samo da se vozi ko covek vec i malo atrakcije, sportske note il kako god vec da se nazove, samo ne nesto uobicajeno i nesto sto vozi svaka susa kako kaze. Nesto sto nije skupo al da izgleda skupo i sportski sa opet sto je moguce manje ulaganja.

Cenovni rang sportskog kupea do 3-3,5 soma evra je vrlo diskutabilno o ulaganjima u svakom slucaju.Moj predlog neceg treceg je bmw e36 kupe, delova ima i nisu vise toliko skupi za odrzavanje.Izgleda vrlo atraktivno i drzi cenu koliko toliko.Ostati ispod 2000 kubika uz plin resava problem ustede u kasnija ulaganja.

http://www.polovniautomobili.com/oglas2 ... mw_318_is/
        http://www.polovniautomobili.com/oglas1 ... mw_318_is/

Ovaj poslednji mi deluje u sasvim dobrom stanju recimo i za kes se uvek da spustiti cena prilicno. Takva je sad situacija...
        Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

komso, nisi vozio E36 zato nemoj da pises napamet. sve je samo ne jeftin za odrzavanje pa cak i sa AM delovima. da ne serendamo vise. nema kurcenja bez para, nema sporta bez para, sve to kosta. ne moze se voziti brz auto bez visoke potrosnje prvo goriva, pa kocnica, pa guma i td... svi bi mi voleli, sto kaze jedan moj kolega: "kolko god da imas nikad ti nije dovoljno. imas pare za onaj sto kosta 5000e uvek ti se svidja onaj od 7. imas za 7000... uh maaaamu mu sto ima za 9.. i tako u nedogled. zato, da ne bude veca dara nego mera posto ako neko zna ja znam, jer sam to osetio na svojoj kozi tj dzepu, protegni se kolko ti krevet dozvoljava da ti neko ne bi zapalio biciklu u sred najsladjeg sna pa ti taj san postane nagora nocna mora !

btw, sto si ti menjao sport za karavana?

Comment

• cvrle
            CBC Senator XXL
            • 11.06.2006
            • 1008
            • Beograd,Banovo brdo

Sve bre tacno kako kazes, ali se vodim logikom kad bi uzimao kupe za te neke pare bi uzeo E36 pa polako. Ne korada, ne audia niti calibru i sl..

Menjao zato sto imam drugaciju potrebu u ovom trenutku.Sto ne znaci da je ima i Masterchief u protivnom bi pitanje bilo drgacije zar ne?

Covek je pitao za dva kupea ili nesto trece, to trece mislim da je mislio opet na kupe samo druge marke i sl.. a ne neke kombije, limuzine i gradske svrce tipa punto, clio...pa reko da ostanemo u tom rangu sa predlozima, a mozda je ustvari i mislio nesto totalno drugacije od sportskog kupea?
            Boj ne bije svetlo oruzje vec boj bije srce u junaka

Comment

• zverko
              CBC Senator XXL
              • 19.08.2005
              • 7085
              • BGD
              • Audi A4

sportski kupe nema za te pare, ENDE. ono ima, ali... ustvari, mozda moze da se nadje neki 106 ili saxo. za 3500e moze naci i VTS-a. ali, opet ostaje pitanje na koje covek nije dao odgovor. kakva su mu primanja tj da li je solventan da moze da vozi takav auto. najlakse ga je kupiti, treba ga voziti...

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Ima i varijanta "sportska limuzina" pa ako te zanima neka takva varijanta baci oko na Peugeot 405 mi16.Komotan,brz i sto je veoma vazno pocinkovan To ti kazem jer razmisljas o starijem modelu.BMW e30 gotovo da ne mozes naci da je limarija jos fabricka i da nije truo.Drugo,u klasi do 2000ccm ima da pojede svakog BMW 320 (e30).O udobnosti i komforu ne mogu ni da se porede.Poredjenja radi,vozio sam bratov Audi 90 2.3 20v 170 ks Qattro i potrkao se sa kumom koji vozi mi16 1,9 160ks i oladio me je.Ako neko vec hoce taj auto,za preporuku je restilizovana verzija (1992-1997) sa 2.0 16v motorom od 150ks koji se i danas uz male izmene zbog EU normi ugradjuje u 407.U toj klasi je i Vectra A 2000 16v sa 150 ks ali dalje od nje jer su limarijski katastrofa a motori su im problematicni.U principu,kao sto i ostali kazu,treba se kloniti sportskih modela starih 20 god jer im je verovatno dusa izvadjena.Naravno da postoje i extra ocuvani primerci ali se takvi ili ne prodaju ili su im cene da se najezis!

Comment

• starac vujadin
                  CBC Senator XXL
                  • 27.08.2005
                  • 2617
                  • Stari grad

Calibra, CRX, Prelude, Eclipse, Probe...Corrado G izbegavaj. Tesko ces naci dobar primerak, verovatno ces morati da trazis duze od 6 meseci auto. Bolje da gledas neki hothatch - tu imas bolji izbor...sve to manje vise izakano, ali ako bas hoces ono sto ti dusa zeli pripremi se na dugu potragu.

Comment

• overspeed
                    CBC Senator XXL
                    • 24.05.2005
                    • 2779
                    • Kosovska Mitrovica

Zveri pa šta ću mu ja kad čovek neće ono najbolje za svoje pare nego sportaka. Meni je samo cilj da ga odgovorimo od namere da se "oženi" nekim od ovih automobila koji su mu na umu, jer kao što jedan moj drug kaže: nema šanse da znaš ko im je prvi vlasnik, ali budi ubedjen da ćeš im ti biti poslednji

PS. Bolje i Delta ili 156 nego duplo stariji Probe ili Corrado. Da je pitao šta mu je generalno najbolji izbor za tu lovu, sigurno ne bih pominjao te automobile. Teško je praviti neke pametne kompromise kad su finansije poprilično uske.
                    http://www.bmw.tv

Comment

• MaliRadojica
                      CBC Član
                      • 06.03.2009
                      • 95
                      • Beograd

Ljudi, vodite računa da:
                      - Čovek ima 3000 u džepu (kola treba i održavati)
                      - Ovo su mu prva kola. Ja sam prešao blizu 1.000.000 km sa raznim kolima, znam pola servisa u Srbiji za razne tipove auta, pa se ponekad "o jadu zabavim" da nađem kvar ili da nabavim deo. Šta mislite šta se dešava nekome iz unutrašnjosti kad mu strada cinculator na petoj bobini (a možda nije to, nego nešto drugo, majstor nije siguran) na micubišiju eklipse exotic GTR XYZ turbo tvinspark iz '78 godine? Proda auto na kilo.

Comment

• gorans
                        CBC Senator XXL
                        • 09.03.2010
                        • 1525
                        • Beograd

Da se razumemo nesto.Odrzavanje starog auta je mnooogo jeftinije od novijeg,tako da se ne zanosis mnogo oko toga kad budes birao auto.Na primer,mom sefu je na Astri G 1.6 tvin port na 150 000km pocelo redom da crkava,vodena pumpa 150e pa protokomer pa lambda sonda pa bobina i sad racunar motora koji kosta 1200e.Sve u svemu 2000e ulaganja za godinu dana.Za te pare mozes da kupis Corolu iz 90-ih i da je vozis dve godine bez pipanja a za cenu Astrinog (i ostalih novijih) kompjutera toj tojoti ces da uradis full generalnu motora,trapova i sveg ostalog i da se vozis jos 5 god.Druga stvar je i to sto noviji modeli moraju na razne dijagnostike i jos ko zna sta a auto sa pocetka 90-ih moze da ti popravi svaki priuceni majstor.

Comment

• Chubbs
                          Everybody lies
                          • 29.01.2006
                          • 5807
                          • Novi Sad
                          • Audi A6 1.8T

Odrzavanje starog auta je mnooogo jeftinije od novijeg
                          da, ukoliko je auto pre toga odrzavan kako treba. Na prste jedne ruke ih mozes izbrojati. U suprotnom je bunar bez dna, omca oko vrata itd itd. E30 mozes da nadjes dobar 316, eventualno 318, sve preko toga je teski krs.
                          You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
                          Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
                          Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gorans
                            CBC Senator XXL
                            • 09.03.2010
                            • 1525
                            • Beograd

Isto vazi i za ostale marke i modele,svaka verzija sa jacim motorima je iskidana.

Comment

• Hermes
                              CBC Senator XXL
                              • 14.02.2006
                              • 1306
                              • https://t.me/pump_upp
                              • bemve

Iskidani su ovi slabiji , jer su vozeni do daske, a ovi jaci su izdrzljiviji....konkretno za bmw,ako su odrzavani kako treba, svaki sestak koji se kida ce da predje najmanje 50% vise kilometara nego cetvrtak koji se normalno vozi
                              https://t.me/pump_upp

Comment

• campi
                                CBC Veteran
                                • 11.06.2005
                                • 169
                                • Srbija

Ako mozes da uzmes neki Audi 80 konkretno B4 model u iole solidnom stanju 2.0E motor ...plin ma kakvi zakon je auto ...limarija pocinkovana.....izdrzljiv kao mazga...odrzavanje ....(SEDI I VOZI).....preporuka samo sa manuelnim menjacem....
                                Sam vozim audija pa da nebude da sam zato pristrasan ....nebitno sta kupujes neko je vec naveo nekupuj auto do zadnej pare koju imas ...vec auto koji mozes i da ODRZAVAS....kada gledam kola za sebe ....i kada me neki auto BAS privuce....a ja ond auzmem pozopvem par prodavnica delova pa okvirno uzmem cene ..diskova......hladnjaka...farova....i tu odmah znam na cemu sam...tako da samo auto koji mozes kasnije i da platis da odrzavas............

Comment

Working...
                                X