Renault fluence

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • xxmarkoxx
    CBC Početnik
    • 16.12.2008
    • 2
    • Beograd

Renault fluence

Pozdrav dobri ljudi,
    razmisljam da uzmem renault fluence. Fina je ponuda i na oko sve deluje super.

Kakva su vasa misljenja o istom?

I ono sto me zapravo i najvise brine u svemu ovome je sto se auto pravi u turskoj.

Kako su se pokazala ta vozila renomiranih firmi koje se prave u istocnim zemljama????

Sta da ocekujem kao moguce probleme?

Hvala svakom ko nadje vremena da posavetuje
  • LaMar
    CBC Veteran
    • 01.03.2006
    • 140
    • Beograd

Re: Renault fluence

Ja samo mogu reci da sam gledao njega i da je auto super na oko za one pare...
    Da li je i koliko kvalitetan je diskutabilno mada je to ipak nov auto i najbolje je da vozis i pri kraju garancije prodas.

Comment

• StudentBGD
      CBC Senator XXL
      • 18.12.2007
      • 1027
      • Beograd

Mene jedino brine to sto se pravi u Turskoj jer je poznata cinjenica da su vlasnici imali dosta vise problema sa MeganeII sedanom, koji se isto pravio u Turskoj, nego sa obicnim MeganomII, koji opet sam po sebi nije pokazao neki kvalitet.
      Inace Fluence bas lepo izgleda i nudi dosta komfora, opreme i udobnosti za racionalnu sumu...
      Ne znam da pisem kako treba pa ne bih da se potpisujem

Comment

• xxmarkoxx
        CBC Početnik
        • 16.12.2008
        • 2
        • Beograd

E bas je to ono sto i mene najvise kopka i koci u celoj prici. Ima li ovde nekog vlasnika tih vozila iz turske da dobijemo info iz prve ruke????

Mislim osim renault u obzir dolaze i novi lanser i civic sedan, ali oba su skuplja i ne nude bas neku opremu.

navodno se lanser pravi u japanu (reci prodavca iz auto salona) a civic sam nacuo da se isto pravi u turskoj, ima li nekog ko to moze da potvrdi?

Comment

• Paranoid
          CBC Senator XXL
          • 13.01.2009
          • 622
          • Beograd
          • Fiat 131 1300

Civic sedan je made in Japan.
          Heavy horses ! Move the land under me ...

Comment

• iggyboy
            CBC Veteran
            • 18.03.2008
            • 148
            • pozarevac
            • stilo 16v

Suzuki sx4 sedan se pravi u Japanu, i kosta 11000 sa sve klimom i ostalim sitnicama,e sad dizajn.Neki kazu lep,nedi da je ruzan ...
            Motor 1.6 sa dovoljno konja,prtljazni prostor oko 500litara ...

Comment

• Snejk
              CBC Senator XXL
              • 14.02.2008
              • 704
              • BG

Ja sam se vozio u Fluensu sa skoro ful opremom, i jedino što me je smorilo je skakutanje prednjeg trapa kad se malo brže uđe u krivinu a put nije 100% ravan. Ostalo je ok, nisam oduševljen, ali je ok.

Comment

• gogi11
                CBC Senator XXL
                • 26.10.2009
                • 790
                • Sever Srbije - Novi Sad

Fluens je po meni odlican auto , mane renoovih automobila koji su proizvedeni u Turskoj su verovatno uklonjene tako da se ovaj model pravi sa verovatno nekim svojim licnim (novim) manama a ne manam a preuzetim sa megan sedana koji se sklapao tamo. Dakle sto je i opste poznato svaki auto ima mana i u toku samog ciklusa proizvodnje one se uocavaju (na osnovu reklamacija tokom garantnog roka ili tokom same proizvodnje) i uklanjaju , tako da je mozda najbolje u koliko je u pitanju kupovina nekog "problematicnog" modela (sto za fluensa NIJE DOKAZANO za sada) je najbolje sacekati jos koji mesec i za to vreme se i doobro raspitati o istom auto. Posto je ovde kupovna moc niska (mislim na nove automobile) mozda je najbolje pomoc i informacije potraziti na stranim specijalizovanim sajtovima gde ima i vise vlasnika pomenutog Fluensa a i vise testova se vec i radi u evropi (ovo zadnje samo predpostavljam) . Mislim da je to korektan auto i da Renault ne bi sebi dopustio takav luksuz da pokrene proizvodnju loseg automobila sa dosta falinki ali kao sto rekoh sva kola imaju neku ili neke mane ako nisam u pravu neka mi neko navede neku marku auta koja nije imala ni jedan serijski problem ili se problem ogledao u pojedinim primercima jedne serije (ovde ne ubrajam kola koja su u cenovnom rangu preko 50-60-70.000 evra ali i kod njih ima problema sigurno).
                U svakom slucaju autoru teme cestitke na izboru auta (koji jos uvek nije kupljen) ali nadam se da hoce jer je auto zaista prelep funkcionalan i siguran sam veliki adut Renoa u srednjoj klasi koji ce pomrsiti konce mnogim proizvodjacima . Da raspolazem sigurnim finansijama i da imam potrebu za novim autom Fluens bi uz novu Astru definitivno bio izbor i to najuzi!!!
                Ajde srecno druze pa javi ako sta pazaris.

Comment

• panzer75
                  CBC Član
                  • 26.05.2007
                  • 51
                  • Novi Beograd

Sta bi jel si kupio?

@gogi11
                  Inace najjeftinija nova astra je 15600 evra sa nanizim paketom opreme, Fluence za 14000 evra sa AUTHENTIQUE paketom opreme nudi toliko da mi deluje neverovatno....
                  Vectra B 1.6 16v 1998

Comment

Working...
                  X