Peugeot 306, Vectra A ili Felicia???

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • bokivaol
    CBC Član
    • 17.09.2008
    • 18
    • Beograd

Peugeot 306, Vectra A ili Felicia???

Zdravo drugari.
    U nameri da kupim auto, naisao sam na 3 koja su me zainteresovala, ali me interesuju vasa misljenja i iskustva koji bi bilo najbolje izabrati i zbog cega.

1. Peugeot 306, 1.4, '96, NEMA plin, klima, servo, elektro paket, pocinkovana limarija, registrovan do marta 2011, 4/5V - 2400e.
    2. Opel Vectra A, 1.6i, '91, atestiran sekvent plin, servo, elektro paket, registrovan do juna 2010, 4/5V - 2300e.
    3. Skoda Felicia 1.3, karburator, 2000 god, atestiran plin, nista od opreme, registrovan do marta 2011, 4/5V - 2200e.

Maximalno koliko bi mogao da dam je 2400e.
    Earn money online from home on Minute Jobs
  • deki-ascona
    Bio nam je drug! RIP
    • 10.04.2007
    • 2118
    • NI , Trosharina

Re: Peugeot 306, Vectra A ili Felicia???

samo da primetim da je vectra debelo precenjena...
    Originally posted by Valent Vudriga
    ovde je dnevnica 20e a ne satnica...
    Kako netko vozi auto s takvom dnevnicom, to fizicki nije moguce.

Comment

• mrki
      CBC Senator XXL
      • 08.11.2006
      • 550
      • nis, serbia

opcija 1.
      po meni najbolja ponuda.

lep autic, sa opremom, registrovan i sl.

Comment

• m.trivic
        CBC Član
        • 06.09.2008
        • 88
        • Beograd

Kao prvo odluku o kupovini bi trebao da doneseš na osnovu detaljnog pregleda sva tri automobila i da gledaš koji je auto u najboljem stanju.
        Što se tiče vektre A, ona je ipak klasa iznad 306 i felicije, ali je i već punoletna, a i podložna je koroziji tako da bi posebno na to trebao obratiti pažnju, sa 20 godina starim autom nije isključena mogućnost češćih izdataka za popravke, u principu delova za vektru ima i nisu preterano skupi.
        Inače velika prednost PUG-a 306 u osnosu na vektru je pocinkovana limarija i godište auta, nije mi poznato koliko troši 306 sa 1.4 motorom, ali u današnje vreme je po meni besmisleno kupovati auto bez (citaj: kvalitetno) ugrađenog LPG-a. 306 je u prednosti jer ima klimu, ali i tu treba posebno obratiti pažnju na ispravnost iste.
        Škoda Felicia je u svakom pogledu ispod vektre i 306, ali je mlađa i jednostavnija za održavanje.

Neko moje mišljenje je da kod starijih automobila treba gledati modele sa što manje dodatne opreme, jer može ponekad zadavati više muke nego uživanja (podizači stakala, klima uređaj...).

U svakom slučaju, želim ti srećnu kupovinu...

Comment

• mugos
          CBC Senator XXL
          • 18.09.2007
          • 555
          • BG/sada Novi Beograd

Imam feliciju 96, 1300cc sa ugrađenim plinom. Nemam nameru da je menjam bar još godinu-dve. Potrošnja plina na otvorenom 7.5 litara. Cena delova u rangu sa jugićem. Samo redovna zamena filtera i ulja, lagana noga na gasu i nema problema. (to mislim penzionerska vožnja, auto put 120) (bez upadica vas ostalih. ). Ali gledaj ipak auto koji je u najboljem stanju. P.S. prešao sam 206000km.
          Nepsujem, nepijem, nepušim. U p.m. pade mi pepeo u pivo.

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

naravno da je bitno stanje ali ako su u prilbliznom stanju,bez razmisljanja P 306.Vectra je matora i sigurno trula a i Felicija ce uskoro.PEZO je pocInkovan i ne truli.Pogledaj limariju na pezou 405 starom 20g i videces da ni jedan nema tacku trulezi,za razliku od skode i opela

Comment

Working...
            X