Preporuka?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • slavke1976
    CBC Član
    • 21.10.2007
    • 30
    • Subotica

Preporuka?

Pozdrav.
    Nije me dugo bilo na forumu.
    Treba mi vasa mala pomoc. Imam Nissan Almeru 1.5 2006 godiste, predjenih 54 ili 55 000 km, ni sam ne znam sad tacno koliko ima na satu jer nisam trenutno blizu Almere.
    Hteo bi da je menjam za novu Nissan Tiidu. Sta mislite dali je dobra ideja da ponudim moju Almeru kod ovlascenog prodavca Nissan automobila i da doplatim za Tiidu, ili da prodam sam pa da kupim Tiidu ili neki drugi auto?
    I jos jedno pitanje, dali kod nas ovlasceni prodavci automobila ( ford, opel, skoda, suzuki,......) uzimaju polovne automobile drugih marki u zamenu uz doplatu za auto? Ne znam kako ovo da bolje napisem, npr ja imam Almeru i odem u Fordov salon i kazem hocu da kupim forda da mi daju ponudu za moju almeru a ostalo ja doplatim. Ovo je na zapadu savim normalna stvar.
    Hvala
  • DJORDJEVIC
    CBC Član
    • 11.08.2007
    • 80
    • Mladenovac

Re: Preporuka?

Racunaj da ce ti ponuditi manju cifru nego na trzistu.A sto se tice davanja staro za novo rade ali ces morati da se raspitas posto je dosta njih radilo samo za marku koju prodaju ali su neki radli i tu zameu sto ti pominjes.Opet ti kazem moraces da oteras auto kod njih na procenu ako to uopste hoce da urade(mislim na zamenu uz doplatu)

Comment

• slavke1976
      CBC Član
      • 21.10.2007
      • 30
      • Subotica

Hvala na brzom odgovoru.
      Ocekujem da dobijem nekih 7000-7500Eura za nju. Mislim da ne bih mogao izvuci vise bar sto se tice oglasa.
      Ako mi neko da 7000Eura moze da je vozi odmah?

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Mislim da nema sanse da dobijes 7000,pogotovo kod dilera u zameni...

Comment

• slavke1976
          CBC Član
          • 21.10.2007
          • 30
          • Subotica

Nije valjda da ni 7000E ne bih mogao da dobijem?!
          Sto sam gledao ovako po oglasima , za godista kao moja traze 6000-6500E ali i sa duplo vise predjenih Km

Comment

• bili
            CBC Senator
            • 13.11.2007
            • 208
            • NS

Računaj da bi ti ponudili jako malo (pogotovo druge marke), da bi je oni prodali (i zaradili nešto) što pre.

Elem, juče mi poznanik priča. Uradio je taktički jako dobro. Ima Grande punta, 2,5 god starog, kupio ga novog ovde. Otišao kod gazde firme gde je kupio, lično i rekao mu sledeće. Jednom ste zaradili na meni kad ste mi prodali auto, da li hoćete još jednom da zaradite, ja bih uzeo nov auto, a da vi uzmete ovog. Pitao ga koliko traži za njega. On kaže, računam da je izgubio trećinu vrednosti znači oko 7000 vredi. Ovaj mu ponudi 6500 i dogovore se da uzme novog Brava za 14000.

Hoću reći probaj na tu foru ako je auto kod nas kupljen i održavan, oni su dobro na tebi zaradili, a što ne bi i dalje zarađivali?
            VW über alles.

Comment

• slavke1976
              CBC Član
              • 21.10.2007
              • 30
              • Subotica

Hvala za ideju.
              Auto je kupljen kod nas, u autosalonu marton u subotici, i kod njih je i odrzavan.
              Pokusat cu sa tom forom kao tvoj prijatelj.
              Nadam se da cu uspeti dobit povoljnu ponudu.

Comment

• slavke1976
                CBC Član
                • 21.10.2007
                • 30
                • Subotica

Evo da napisem kako sam prosao.
                Dao sam oglas u Vojvodjansku svastaru koja je izasla ovog utorka , i trazio sam 7000E, a i tog utorka sam otisao u nissan da pitam za zamenu auta, pristali su , i kazu da rade samo nissan vozila, ne uzimaju vise druge marke automobila u zamenu. Ponudili su mi cenu od 5000, a oni ce je prodavati za 5900, ali ako uspiju da je prodaju po toj ceni onda delimo tu zaradu pola pola. I tako oni meni daju neke ponude za NOTE sa dobrom opremom za 12800Eura, Tidu vise nemaju na prodaju jer ne znaju kad ce stici iz Amerike, jer se pravi u USA. Tako da je jedina opcija bila NOTE.
                mobili nelefon sam zaboravio ponet sa sobom i kad sam se vratio kuci vidim propusten poziv, ja nazovem i to je kupac moje Almere. Covek je dosao juce tj u sredu , video auto, probao, i odlucio se da kupi. On mi je ponudio cenu od 6500eura, ( nisam rekao da mi je na zadnjem svetlu, plastika puknula, jer sam je ja sam ocesao sa migavcem mog motora), i zbog tog problema sam spustio cenu na 6400 i covek platio i odvezo Almeru.
                A ja sam Narucio Mazdu 2, 1.3 TE plus oprema, po ceni od 12500, crnu. Uspeo sam da dobijem popust na popust.
                Ocekijem Mazdu za 2 nedelje.
                Pozdrav

Comment

• gogi11
                  CBC Senator XXL
                  • 26.10.2009
                  • 790
                  • Sever Srbije - Novi Sad

E pa jos ti prodje odlicno , cestitam na dobrom dilu oko prodaje starog i kupovine novog auta . pa kada stigne nova makina da zalijemo.

Comment

• slavke1976
                    CBC Član
                    • 21.10.2007
                    • 30
                    • Subotica

Ni sam nisam mogao da poverujem da sam samo nekoliko sati od pojave oglasa u novinama prodao auto.
                    Svakako cemo zaliti kad dodje novi auto.
                    U Mazdi sam im ispricao kako sam prodao Almeru jer sam i tamo bio da ponudim auto u zamenu, i kao kroz salu su mi ponudili posao .

Comment

• Gomi
                      CBC Član
                      • 16.02.2009
                      • 27
                      • Novi Beograd

Fasciniran sam kojom si brzinom sve odradio. Svaka ti čast.

Želim ti da te novi auto dugo i lepo služi!

Comment

Working...
                      X