Auto Placevi za zaobici

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • low rider
    CBC Senator XXL
    • 03.04.2006
    • 613
    • Beograd

Re: Auto Placevi za zaobici

...sitne lopovluke i fore za zavlacenje koje bih ocekivao od kakvog nakupca i lopova sa Bubanj Potoka
    Upravo tako, a na takve se nailazi na svakom cosku, pa vise nisu ni vredni pomena. Kao sto ste rekli, bolje je otvoriti temu onih koji nisu za zaobici, jer zatrpacete bazu ovako . Naravno da ce da farbaju svakog kupca, pogotovo one koje apsolutno ne poznaju, to im je posao. Cim vidis auto na placu svesno gutas par ociglednih lazi, kilometrazu i prvu farbu (ili imao je par ogebotina pa smo ga celog ofarbali) , a onda prodavac nastavlja da hrani potencijalnog kupca...
    Dok ima kupaca kojima ce prodavati macku u dzaku takvi placevi ce postojati. A ocigledno im dobro ide.

Comment

• Snejk
      CBC Senator XXL
      • 14.02.2008
      • 704
      • BG

Moja negativna preporuka za Škodin plac polovnjaka u Milutina Milankovića.. Gledam ih na poslu sa prozora, šoferi koji dovoze automobile za prodaju često imaju momente kad im je dosadno pa vrte mučene automobile do limitera, proklizavaju, igraju se sa ručnom, jednom rečju iživljavanje. Zimus kad je bio sneg su po preko pola sata mučili automobile (tipa smota skroz volan, ubaci u rikverc, da gas do daske i tako drži dok se boje ne rastope - kakva im je to zabava pojma nemam). Ne verujem da svaki auto ovako 'cepaju', ali posle nekoliko primera zaista bahatog ponašanja, ne bih nekome preporučio da tamo kupi ni kapicu za ventil, a kamoli auto.

Comment

• somi_kac
        CBC Senator XXL
        • 03.04.2009
        • 796
        • Kać

Ja bi' to snimio i okacio na YouTube, sa nazivom firme! Pa neka svi vide!
        OPEL Astra 1.6i
        OPEL Kadett 1.6
        ŠKODA Favorit

Comment

• jevtic
          CBC Senator XXL
          • 26.11.2006
          • 729
          • beograd

ne znam da li je ovo samo za polovne automobile ili možemo da kažemo koju negativnu reč i za ove što prodaju nove automobile.

elem. moj slučaj. zaobiđite auto čačak na zrenjaninskom putu u borči. direktor neki brkati bosnagorac. pravi primer onog negativnog stereotipa kad kažemo srpski gazda.

za utehu što su nas izmaltretirali dobili smo ****ni kasetaš. pa ko u ****nom 21 veku sluša kasete?
          ex - fabia 1.9 tdi
          golf 2.0 tfsi

Comment

• betyblu
            CBC Početnik
            • 07.09.2010
            • 1
            • Juzno-backi okrug

Taj plac se pre zvao "s-quattro" a sad se zove "s4",gazda je ostao isti Srdjan.Razlog sto je promenio ime firme je to sto je uvozio vozila i carinio ih sa falsifikovanom dokumentacijom,kasnije je ta vozila registrovao i prodavao,oduzeto je mnogo vozila od krajnjih kupaca. Vozila se sad nalaze na carini.
            U ovo sam upucen jer je mom prijatelju oduzet automobil kupljen na ovom auto placu("s-quattro").

Comment

• ada
              CBC Senator XXL
              • 04.06.2005
              • 2375
              • Novi Sad
              • Svasta nesto

Originally posted by pantelijaostojic
              Novi Sad

Ova prica nije nista u odnosu sta se meni i caletu desi.. Odemo na plac, gledali corsu sve super izgleda, ali ne moze da upali. Prodavac (Jova) odma donese raznorazne akumulatore da ispravi gresku ja se vec smorio ali caletu se svideo auto. Jova nije znao nista da nam kaze o kolima ali je drza cenu. Bio je u fazonu ja imam ovde 50-tak kola ne mogu kod svakog da znam sta mu fali a sta ne, ae to je ok, ali opet ne moze ni da prodaje krseve . Kupimo tu corsu kad ono pomerena turbina, zamenjen menjac ( verovatno od nekog benzinca) navodno presao 124k ali verovatno i mnogo vise, bio udaran i da ti ne pricam sta sve. Znaci dok ga nismo sredili po raznoraznim maistorima naplacali smo se sto sitnih, sto krupnih popravki... Tako da ova tvoja prica je klasika kakvi su prodavci kod nas, ovaj Jova i dalje ne zna ni sta prodaje.
              p.s. Bar su svi papiri o vozilu bili legalni ali opet ih treba zaobici u sirokom luku...
              Sto nisi poveo majstora sa sobom??? Drugo na tom placu drugi trgovci cuvaju kola jer jova uvozi kola na veliko a ne na komad takod a je pitanje i ciji je auto. ista prica je i sa vasim beogradskim placevima. ujedno cu citirati sam sebe

Ti si ocito jedan od onih koji bi da kupe auto za sto manje para u sto boljem stanju pa da pritom dobije i vozaca uz auto a da nemora ni jednog centa a kamoli euro da ulozi. Ko je taj covek, plac, mehanicar ili neznam ko da bi mogao da zna sta se desava sa-u POLOVNOM autu i da li ce i sta koliko da traje ili ide. U tvojoj situaciji je nejbolje da prikupis jos malo zelenih novcanica pa lepo odes u salon i kupis NOV auto, pa imas lepo garanciju pa mozak na pasu.
              evo jedan lep komentar koji cu da citiram

Što se tiče komentarisanja vozila i auto placeva smatramo da subjektivno ocenjivanje prodavaca može biti predmet zloupotrebe i tako stvoriti lažnu sliku o nekom prodavcu ili vozilu zato što je teško proverljivo, odnosno verodostojno je isto koliko i priča prodavca o kvalitetu vozila. Stoga sve kupce savetujemo da prilikom kupovine povedu pouzdanog majstora jer samo tako mogu dobiti jasniju sliku o tome šta kupuju i koliko to stvarno vredi.

Ako dora dozvoli visak cu poobrisati
              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• Dzoni_mkv
                CBC Senator XXL
                • 29.04.2007
                • 875
                • Kraljevo, Pinsk-Belorusija

Samo da se nadovezem na Adin post, kada sam uzeo MG-a uzeo sam ga od mnoogo pouzdanog coveka. Ispalo je da je auto sa velikim problemom. Nije ni bitno auto je vracen jer kao sto rekoh covek mi je rodjak imali smo dogovor bla bla bla. E sada za oko 7000 koliko sam imao budzet za kupovinu drugog automobila, obilazio sam placeve, gledao oglase, citao forum i SVAKOM automobilu sam nasao manu. Ali svakom. Ili je negde ogreban, ili mu fali neka plastikica na enterijeru (one lupane i krpljene ne spominjem), oni sto su bili savrseni, imao sam problem sa vlasnicima/uvoznicima. Oni sto su kupljeni kod nas navodno redovno odrzavani, su videli prvi servis i nijedan vise (verovatno skupo u ovlascenim servisima) ili su vozeni kako bilo (posto su novi jelte, ulja NEMA, antifiriz na minimumu itd). Automobile koji nisu ocarinjeni i koje ne mogu da vozim isti dan sa placa nisam ni uzmao u razmatranje, jer ja necu da cekam, nemam vremena a cesto su placevi bili u drugom gradu. Vrhunac je kada sam se okrenuo i izasao sa auto placa i odustao od savrseno ocuvane 307 samo zato sto je imala Zeder koji ja licno ne volim + sto je bio ocajno ugradjen, plastika nekako lose isecena.....ma smetalo mi. E onda sam shvatio da sam ja jedno veliko zakeralo i da ako nije sve perfect necu uzeti auto NIKADA. A nisam trazio za taj novac ne znam ti ni ja sta. Neki auto 2-3 godine star, sa normalnom kilometrazom, manji, nize klase itd. Sasvim normalni zahtevi. Shvatio sam da ja nema sanse da budem miran i da cu verovatno stalno pizdeti ako nesto zahvali i onda sam otisao uzeo ovu nasu kantu (Punta) shvatio da cu najmanje para tako da potrosim a kes mi ostaje. Jeste da nije nikakav auto ali ja zaista ne razmisljam vise o kvarovima, majstorima, odrzavanju itd. Otvorim jednom mesecno haubu proverim ulje, antifriz pritisak u gumama i vozi.
                E samo je problem prelomiti u glavi. Shvatiti da ako ZELIS da vozis 10 i vise godina star auto, a kao svi Srbi obavezno 5 metara lima i po mogustvu TDI, imaces stalna ulagaja uvek ce nesto "da treba" i uvek ce biti neko drugi kriv ("onaj sto mi je prodao krs mamu mu j....." "onaj plac sto prodaje samo krseve" ). Ako hoces dizel da ti malo trosi, ima da ti iskija na nos kada treba nesto da se popravi/zameni. Onaj ko ima dobar auto taj ga nece prodati jevtino a ti sto su jevtini nesto im fali (dosta presli, veliki servis...). OK onda kupite manja kola e pocinje prica "to je kanta, sranje, necu da se brukam u malim kolima". Dakle kada izbacite iz glave da auto nije sredstvo za igranje "patkometrije" shvaticete da to sto prodaju placevi je dobro/lose a nisu vasa prevelika ocekivanja i kupovacete ono sto vam treba a ne sto je "bolje neg kod komsije". Shvatam da je vecini ovde auto vise od prevoznog sredstva, ali ne treba preterivati. Treba kupiti i prema svojim mogucnostima. Ne preterivati. Ako znate da je odrzavanje Alfe skupo za koji moj je kupujete pa neka vam se svidja 1000 puta? Ako niste spremni za ta ulaganja preskocite. Kupite manju Alfu za koju imate novca. Tada i da se nesto desi, popravicete kvalitetno i teraj. Nece biti kriv onaj na placu sto vam je prodao krs, jer ni oni ne mogu da se zavuku u motor i da kazu u majku mu ovo ce da rikne. Dakle ako ste spremni da popravljate polovni auto-kupie onaj koji MOZETE POPRAVITI. Ako mislite da na autu ne treba zameniti ni sijalicu onda kupite BILO KAKAV NOV automobil i dobicete to. E ne moze za cenu novog nize klase nov vise jednostavno prihvatite REALNOST. Ko nije spreman na izazove zvane "kupovina polovnog automobila" neka ili kupi nov (kao sto sam ja uradio) ili neka odlozi kupovinu dok mu se materijalna strana malo ne popravi. Prosto.
                Ipak treba uvesti malo vise kontrole na auto-placevima i obavezni garantni rok na polovna vozila (sto je vec u pripremi), cisto da se razdvoje oni koji rade kako treba i oni koji zele brzu zaradu.
                You tried your best and failed miserably. The lesson is: never try.

Comment

• ada
                  CBC Senator XXL
                  • 04.06.2005
                  • 2375
                  • Novi Sad
                  • Svasta nesto

posto smo i ovo po meni prodiskutovali i izveli zakljucke sta i kako ja cu temu zakljucati, a sto se tice garancije na polovna vozila to nikada nece zaziveti. to jest hoce za vozila do 5 godina starosti (barem ja imam takvu informaciju).otvorite novu temu pa diskutujte.
                  Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                  Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                  Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                  Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                  X