moze li pomoc imam dobru ponudu da kupim Peugeot 306.1,4 96god.registravan do oktobra 2010.cijena 2100e.ima li neko iskustva sa tim autom.skoro sam polozio.zanima me jeli skup za odrzavanje.hvala
Peugeot 306 savjet
Collapse
X
-
Re: Peugeot 306 savjet
Sto se tice auta, on nije los, udoban je ima dosta prostora, taj motor 1.4 je dosta dobar, ali nije bas jeftin za odrzavanje, jer veliki servis filteri, ulje, kaisevi samo delovi kostra oko 10000din plus ruke... E sad, obrati paznju na zadnji trap jer je dosta slozen i nije jeftin za popravku, a relativno brzo strada na nasim losim putevima, obrati paznju na nagib zadnjih tockova, ako stoje nakoso kad pogledas sa zadnje strane, ako stoje nakoso onda bi trebao da se radi trap, ili uzmi pa ga provozaj pa slusaj ako cujes da kucka zadnji trap onda treba da se radi, popravka toga kosta oko 300evra..... Reativno je jeftin pa zato pripazi... Burazer ima 306 1.9D 1999.god., pa zato znam sve detalje...
Pozdrav
Srecno pri kupoviniBMW GPower
-
-
Re: Peugeot 306 savjet
Mislim da je taj auto pocinkovan,tako da sa korozijom neces imati problema sem ukoliko nije razbijan...ti motorcici su ok...za oko 1000e bi mogao da ga dovedes u tip-top stanje...povoljno je to pogotovo ako ima 5v...neka ti je sa srecom
Comment
-
Comment