BMW M3 CABRIO

Collapse
This topic is closed.
X
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

BMW M3 CABRIO

Imam ponudu da uzmem BMW M3 cabrio e36 sa tvrdim i mekim krovom.Auto je 97 godiste i udaren je napred.Razbijena mu je hauba,farovi,maska,levo krilo i vezni lim.Covek trazi 5000e sa delovima koje treba zameniti,tako da mi to nije problem.Zanima me kakav je za odrzavanje,troskovi registracije i sve sto znate o ovom autu.Isplati li se ta kupovina?
  • Chubbs
    Everybody lies
    • 29.01.2006
    • 5807
    • Novi Sad
    • Audi A6 1.8T

Re: BMW M3 CABRIO

sto se tice m-a sve ti je 2 3 puta skuplje od obicnog takvog. naravno ako odrzavas kako treba. skupa igracka.
    You know your in an E30 when when your gas gauge waves hello to you constantly.
    Welcome to the Internet, where everyone is a mechanic, and drives a 10 second car.
    Speed's just a question of money. How fast you wanna go?

Comment

• gorans
      CBC Senator XXL
      • 09.03.2010
      • 1525
      • Beograd

Hvala Chubbs na savetu.Taj auto je kupio moj prvi komsija i prvi dan ga razbio tako da nezna ni on kakav je.Meni ga je ponudio u takvom stanju ali inace nije na prodaju jer hoce prvo da ga sredi,u sta ne sumnjam jer je izuzetno pedantan i temeljan,pa da se malo provoza i onda da ga proda.Za vaskrs me je provozao onako bez haube i farova i mogu vam reci da su mi se noge tresle posle voznje.Auto izuva gume sa felni kad ga pritisnes.

Comment

• overspeed
        CBC Senator XXL
        • 24.05.2005
        • 2779
        • Kosovska Mitrovica

Godišnja registracija oko 122000 dindži, mali servis oko 400-500 evrića, zavisno kako i čime ga održavaš, potrošnja kol'ko gaziš ali u principu ima dobar cug

Da li se isplati pitaš? Ne, ovakvi automobili se nikad ne isplate. Na njemu ćeš za vrlo brzo spucati ogroman novac za održavanje i servisiranje, za registraciju, gorivo, nekoliko skupih setova guma... Naknadna prodaja je tek problem, pad vrednosti je ogroman ovakvim automobilima a i kupaca za ovako nešta ima sve manje, a tek ova registracija... Mada, uvek će naići neki entuzijasta koji će hteti da kupi nešto ovako, ali zato primerak mora da bude u odličnom tehničkom stanju i bez "ožiljaka" a takvih je sve manje što nedavna "istorija" ovog konkretnog primerka i dokazuje... A pošto je takve stvari teško sakriti, verovatno će kasnija prodaja biti mission impossible, a i ako uspeš da prodaš naknadno ovaj model ne očekuj da ćeš dobiti ni približno od onog koliko te je koštao za tih X godina u vlasništvu.

Znači ovaj auto je u svakom pogledu finansijski neisplativ, i pošto čak i stavljaš u istu rečenicu reči "M3" i "isplativost" onda ne verujem da si ti kupac za ovaj auto. Odnosno, ne verujem da bi imao dobro i pozitivno iskustvo sa tim autom, pošto na posedovanje jednog takvog automobila gledaš iz sasvim pogrešne perspektive i sa sasvim pogrešnim pretpostavkama. I nije u pitanu to da li konkretno ovaj primerak vredi za tih 5 soma, nego je više generalna stvar da ćeš sa ovim autom biti uvek u minusu i to podebelom. Nemoj me pogrešno shvatiti, ne pišem ovo iz loših namera.

Ako ti se svideo taj osećaj da su ti se noge tresle nakon vožnje, i ako su ti se svideli naleti adrenalina koje taj auto može da izazove, ako si voljan da se navikneš i navučeš na sve to, i da te ne interesuje koliko će to da košta u medjuvremenu, onda razmišljaj o takvom automobilu. U suprotnom, završićeš ne samo sa materijalnim, nego i emotivnim "ožiljkom"...
        http://www.bmw.tv

Comment

• gorans
          CBC Senator XXL
          • 09.03.2010
          • 1525
          • Beograd

Ipak je to auto za nekoga sa dubljim dzepom ili za momka koji radi samo za provod.S obzirom da ne spadam u ni jednu navedenu grupu,bolje da za te pare zavrsim gajbu i sredim cerkici sobu a kad me uhvati zelja i adrenalin skoknem do tog drugara da me provoza hvala momci,lomio sam se i prelomio da ga ipak ne uzmem.

Comment

Working...
          X