polovnjak za oko 3000?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Corsa
    CBC Senator XXL
    • 22.09.2005
    • 450
    • Beograd

Re: polovnjak za oko 3000?

Originally posted by MarinaNS
    Ne secam se da mi je bilo jeftino odrzavanje japanca
    Ne znam sta si vozila,ali je Mikra koju sam preporucio smesno jaftina za odrzavanje.

Vazi za jedan od najpozdaniji automobila koje je NISSAn napravio i generalno jedan od najpouzdanijih super minija...To i Punto su 2 sveta...Jedino taj izgled bas i nije nesto...

@legenda
    NISSANov motor je unutra.Nije Reno, ako te je to zanimalo.Probao sam taj auto i bas bas lepo ide.Lagan,prostran za svoje dimenzije,pregledan,okretan,lake komande...

edit Od kada znas za sebe vozis VW?Pa zasto onda komentarises nesto o cemu nemas predstavu?Mislio sam na cenu odrzavanja Mikre...

Comment

• MarinaNS
      CBC Član
      • 09.04.2010
      • 29

U redu..Ilija,molim te,kupi tu mikru nemam zivaca da se nastavljam sa korsom
      -

Comment

• gorans
        CBC Senator XXL
        • 09.03.2010
        • 1525
        • Beograd

Japanac je zakon!

Comment

• Corsa
          CBC Senator XXL
          • 22.09.2005
          • 450
          • Beograd

Nema sta da nastavljamo Covek je dosao da mu pomognemo oko izbora,a pricanje napamet tu ne pomaze.Zato sam morao da te ispravim.No hard feelings...Dosta offa od mene

Ajd jos jednu stvar za Mikru.Ima lanac, a ne zupcasti kajs, tako da ce ti pocetna investicija biti znacajno manja, jer ne moras da radis veliki servis.I drugo, ne moras da brines oko pucanja kajsa i eventualne stete...Odrzavanje se svodi na zamenu ulja i filtera, a ako se ne daj Boze nesto desi i to je pristupacno (imas u nekoliko tema moja piskaranja o ceni delova za Almeru,a za Mikru je sve jos jeftinije i cak jeftinije od evropske konkurencije tipa Opel i sl.)

Comment

• gorans
            CBC Senator XXL
            • 09.03.2010
            • 1525
            • Beograd

Mikra mi je stvarno cudna na oko ali kvalitet uveliko prevazilazi vw,opel,fiat itd. standarde.

Comment

• Dora
              Nadzornik!!!
              • 24.10.2004
              • 17451
              • Novi Sad
              • FIAT

Ajd sad lepo svi da pročitaju od početka i uvide koliko su i čime pomogli čoveku. I savršeno me ne zanima da li je Nemac bolji ili gori od Japanca. Idem za KG i kad se vratim ako nastavite upotrebiću Japansku tehnologiju, kurblu od Tojote.
              Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorans
                CBC Senator XXL
                • 09.03.2010
                • 1525
                • Beograd

Necu vise,majke mi.Sta god da uzmes ne mozes biti siguran da ce te sluziti bez problema.Naj bolje bi bilo kada bi mogao da provozas svaki od pomenutih modela pa da vidis koji ti naj bolje lezi.

Comment

• cvorovic_ilija
                  CBC Početnik
                  • 15.04.2010
                  • 5
                  • beograd

E,hvala svima sto su ostavili koemntar,savet,sugestiju na moju temu...Izvinjavam se ako prekidam raspravu da li su bolji Japanci,Nemci,Italijani... Salim se,u svakom slucaju ovako nesto moze nekom koristiti.
                  Pored pomenutih modela, upao mi je u glavu i Golf 3, sad da li dizel,ili benzin/gas,ne znam....Sta vi mislite?
                  Da li je bolja varijanta auto-plac, ili kupovina od nepoznatog, ali pravog vlasnika?
                  Da li u Punto i Golf 3 ide sekvent plin?
                  Hvala...Ocekujem nastavak debate

Comment

• MarinaNS
                    CBC Član
                    • 09.04.2010
                    • 29

golf III
                    -

Comment

• alexa05
                      CBC Senator XXL
                      • 23.07.2006
                      • 1769
                      • Smederevo
                      • Opel Vectra B 2.0DI 16v

Sve zavisi od samog motora da li ide sekvent ili ne. To ce ti plinadzije reci.
                      EX OPEL KADETT E C14NZ TUNED WITH LPG EQUIPMENT BY IVAN T

NOW OPEL VECTRA B 2.0DI 16V (X20DTL)

SVE PROLAZI PA CAK I DOZIVOTNA ROBIJA

Comment

• Dora
                        Nadzornik!!!
                        • 24.10.2004
                        • 17451
                        • Novi Sad
                        • FIAT

Sve što je Euro3 ide sekvent, taj Golf inače ima plastičnu usisnu granu pa svakako ide sekvent.
                        MarinaNS uzdrži se od komentara koji više troši jer to nije tačno što si napisala.
                        Ovde se piše nešto pametno, samo ne znam šta...

https.autogas.rs

Comment

• gorans
                          CBC Senator XXL
                          • 09.03.2010
                          • 1525
                          • Beograd

U jednom broju AUTO BILD-a koji je inace nemacki casopis njihovi strucnjaci kazu da svako ima pravo na gresku a ta greska se kod VW-a zove Golf 3.Licno nemam iskustva sa tim autom.

Comment

• legenda
                            CBC Senator XXL
                            • 28.03.2009
                            • 1345
                            • Beograd

Punto je pocinkovan,tako da nema problema sa limarijom...golf 3 je ok auto,komforan(5 vrata) i kao i dvojka ima tvrda sedista...limarija mu nije sjajna(korozija na krilima,vratima i poklopcu gepeka)...1.6 8v 75ks-dobro se pokazao,nije veliki potrosac ali nije ni neki trkac...1.8 75 i 90ks-nepoderivi motori...1.9tdi-sta da kazem...u benzince mora sekvent i to je to...

Comment

• bili
                              CBC Senator
                              • 13.11.2007
                              • 208
                              • NS

Evo ja kao Golfista ću ti reći G3 NIKAKO. Skoro 12 godina se družim sa golfovima (i pored još po neki auto) i 3 god sam imao G3 (1,6 sa 101 KS, sa METALNOM usisnom) i jeste bio dobar ali ga ne bih preporučio, prošlo je njegovo vreme, a jeste daleko lošiji od G2 i G4. G3 inače nema EURO 3, samo EURO 2. Ali je sekvencijalni plin svakako za preporuku.

Ćale ima punta (Z10, dok se tako zvao, a pravio se u Italiji), i mogu reći da je to auto stvarno za preporuku (za ovo što si ti napisao da ti treba). Ovi što kažu Mikra, neću da rasplamsavam raspravu, ali pitaj u prodavnici pošto je i koliko treba da se čeka far ili retrovizor za punta, a koliko za mikru.
                              VW über alles.

Comment

• Corsa
                                CBC Senator XXL
                                • 22.09.2005
                                • 450
                                • Beograd

Izvini, a sto bi i za Punta i za Mikru kupovao u servisu far, ili migavac, kada polovnih, a originalnih delova ima koliko hoces?Inace, originalni se u najgorem slucaju ne ceka vise od 5 radnih dana,posto je centralni magacin u Sloveniji...Sto se tice G3,to je losa kupovina.Mnogo mator automobil, relativno loseg kvaliteta.Verovatno i najgori od svih generacija.Eto, covek koji je zaljubljenik i koji ga je imao ne moze da preporuci...
                                Postoji jos jedna alternativa-Lancia Y.Puntova mehanika u lepsem pakovanju.Do duse, pre par meseci sam jurio da kupim jednu, ali od nekih 20ak komada,su samo 2 bile dobre i za obe su bili mutni papiri.Ima sada po oglasima sasvim solidan broj,pamozda moze da se nadje neka dobra

Comment

Working...
                                X