Peugeot 407 - iskrena misljenja korisnika

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • nesha
    CBC Član
    • 13.09.2007
    • 32

Peugeot 407 - iskrena misljenja korisnika

Pozdrav svima !
    Vec dugo citam forume po internetu i sve sam vise u zbunjen! Misljenja o ovom automobilu su razlicita , neki ga cene, a neki ne.... Iskreno, sve mi je jedno da li je limuzina ili SW, ali prvenstveno me zanima da li
    je ovaj auto pouzdan i vredan kupovine, bar upola onoliko kako izgleda (bar po mom misljenju). Koliko su "skupi" redovni servisi i sve ostalo sto se moze ocekivati od ovakvog automobila.... itd...
    Iskreno bi mi dobro dosla misljenja ljudi koji poseduju ovakav auto ili imaju dobre, proverene informacije o njegovim vrlinama/manama... ( Dosad nisam imao nikakva licna iskustva o francuskim vozilima )

Pozdrav jos jednom, i pisite...
  • gorans
    CBC Senator XXL
    • 09.03.2010
    • 1525
    • Beograd

Re: Peugeot 407 - iskrena misljenja korisnika

Odrzavanje nista skuplje od ostalih u klasi.Cena redovnog odrzavanja u ovlascenim servisima jeftinija nego za Passata,provereno.Generalno su bolji modeli od 2006 pa na vamo.Mana hdi motora kao i kod drugih modernih dizela EGR ventil,plivajuci zamajac i FAP filter.

Comment

• nesha
      CBC Član
      • 13.09.2007
      • 32

Hvala! Pretpostavljao sam da je jeftinije odrzavanje nego za Passat-a, dizel ko dizel, svaki moderniji ima neku manu... Nego sam misli na neke karakteristicne kvarove, bas karakteristicne za 407-u, nesto sto bi ozbiljno moglo da me odvrati od kupovine....

Comment

• IglIg
        CBC Član
        • 12.11.2006
        • 37
        • Beograd

Pretpostavljam da vozis Astru sa avatara... 407 ima mnogo dugacku haubu, sirok je i ima mali klirens, nije predvidjen za grad vec otvoren put. Vidi ako mozes da ga probas i da vidis da li ti odgovara da izadjes sa pola auta van linije preglednosti da bi mogao da procenis nailazi li ko... ako se neko prethodno ne zaustavi u tvoje krilo.
        2.0 benz, manje od 20K na satu, sve je za sad ok ali razmisli o nekom kompaktnijem autu jer je ovaj mnogo nepregledan. 406 redizajn je pravi pogodak.
        Samo posmatram

Comment

• nesha
          CBC Član
          • 13.09.2007
          • 32

Istina, cuo sam o neprlegednosti 407-ce , medjutim izgled je izgled.... verovatno cu se nekako snaci sa njom , vidim da se voze po bg-u... Nego su mi samo nedoumice oko kvaliteta samog automobila, u smislu opadanja istog sa vecom kilometrazom, zatim cuo sam za PAF filtere da su ozbiljan problem,..... pozdrav....

Comment

• ada
            CBC Senator XXL
            • 04.06.2005
            • 2375
            • Novi Sad
            • Svasta nesto

uzasan auto ali ko pita mene za misljenje!!!
            Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
            Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
            Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
            Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

• maliomladinac
              CBC Senator XXL
              • 21.11.2008
              • 995
              • Beograd, Zvezdara, Bulbulder

Nisam ga posedovao, jesam vozio i jesam blizak sa ortakom koji poseduje 2.0 HDi 136ks, 2007 god, SW u fullu(RD4). Sto ti se tice FAP filtera, vise nije toliki problem jer moze bezbolno, pod anestezijom da se otkloni. U sustini, ortak nije imao neke vece kvarove i prilicno je zadovoljan.

If i was awake, i would think it was a dream!

Servis mobilnih telefona i prodaja dodatne opreme "Džoki"
              061/665-94-23

Comment

• majstorbob80
                CBC Veteran
                • 13.05.2008
                • 184
                • beograd
                • 735E32, 525E39 Mlook

Jedno vreme sam duzio 407 u firmi i napravio doobru kilometrazu sa njim, doduse kad nije bio u servisu.U pitanju je 1,8 benz. stalno je imao problema sa elektronikom. Enterijer totalno neiskoriscen zbog duboke sah table, uz sve to i jako nestabilan auto u odnosu na 406. Posto sam vozio i jedan i drugi po gradu i na otvorenom putu odlucio bi se uvek za 406.
                Pozz.
                Da napomenem da sam oba auta preuzeo nove iz verana.
                Čovek se uči dok god je živ!!

Comment

• Gomi
                  CBC Član
                  • 16.02.2009
                  • 27
                  • Novi Beograd

A kako su se pokazali benzinski motori na 407-cama? Posebno me zanima kako ti motori rade na sekvent. plin?

Comment

• Gruja
                    CBC Senator XXL
                    • 09.02.2006
                    • 614
                    • Bgd
                    • Alfa 75 TS

Originally posted by ada
                    uzasan auto ali ko pita mene za misljenje!!!
                    Evo ja cu da te pitam

Sto uzasan? Kvalitet ili nesto drugo (nepregledan, skucen i sl.)?
                    Transaxle u krvi...

"ne mozu oni da nam oduzmu kol'ko mi moz' da namocamo..." - Pretty Diana

Comment

• alenas
                      CBC Član
                      • 21.01.2008
                      • 102
                      • negotin

i mene interesuje kako su se pokazali benzinci jer svi kazu da trose a ne idu za tu potrosnju, pa me interesuje kolika je po gradu

Comment

• rzxa
                        CBC Početnik
                        • 30.07.2010
                        • 1
                        • Srbija

Vozim crnu 407-icu 1.6 vec tri meseca i prezadovoljan sam.
                        Auto je prelep,mali potrosac,sipam pola rezervoara i ne razmisljam mesec dana,po gradu trosi u proseku 5-6 litara.
                        Caka je u tome da se brzine menjaju pri manjim obrtajima,ako ce ceka preko 3000 potrosnja skace na 14 litara.
                        Sto se tice funkcionalnosti,idealna je.Klima radi kao svajcarski sat,sedista odlicna,dobro ozvucenje,ima gomila korisnih dodataka koje jos
                        nisam ni isprobao.Naslon za ruku je kec na desetku. epek je ogroman,ali ne i previse ogroman...
                        Cuo sam da mu je mana to sto je previse spusten,ali do sada se to nije pokazalo kao problem.Jedino izbegavam bas visoke ivicnjake i to je to.
                        E sad,kupio sam presvlake za njega,ali ne mogu nikako da ukapiram kako se skidaju nasloni za glavu.
                        Ako neko ima savet,bicu mu zahvalan

Pozdrav svima.

Comment

• metalpirat
                          CBC Početnik
                          • 28.08.2010
                          • 6
                          • Beograd

Danas je moja keva uzela 308, sa nekim popustom auto mali 1,6 mali potrosac fenomenalno. Tu se ja zalepi za 407 auto boli glava. Meni prodavac kaze da su to novi modeli i uradjen je restajling samog automobila, jeste malo gepek drugaciji. Sada da li neko zna ima li neka poboljsanja u samom motori i tako nesto. ZAgrejan sam za taj atuo, ali moracu da sacekam prolece. Prvo da prodam moju staru 318 tds bembaru.

Comment

• ivanpk81
                            CBC Početnik
                            • 02.02.2011
                            • 2
                            • Prokuplje

Moze li neko da mi kaze zbog cega ne valjaju ti benzinci? Taman sam krenuo u ofanzivu na jedan 407 1.8 benzin 116ks...

Comment

• ada
                              CBC Senator XXL
                              • 04.06.2005
                              • 2375
                              • Novi Sad
                              • Svasta nesto

Što troši kao prva ljubav za početak naprimer!
                              Samo par miliona ljudi imaju tu sreću da žive u Srbiji!!!.....Ostali nemaju tu sreću, ali imaju sve drugo!!!
                              Mišljenja su kao ekseri: što više udaramo po njima, to dublje prodiru.
                              Lopovi će biti krivično gonjeni, država ne voli konkurenciju.
                              Žene su zakon a, muškarci vole rupu u zakonu!

Comment

Working...
                              X