vw polo 1,2 kupiti ili ne kupiti?

Collapse
X

• Filter
  • Time
  • Show
Clear All
new posts
  • Vlada_nbgd
    CBC Senator XXL
    • 11.09.2005
    • 1066
    • Novi Beograd/Topcider
    • ford focus sport pack

Re: vw polo 1,2 kupiti ili ne kupiti?

Ma motor nije problem,problem predstavljaju ostalis sklopovi kao sto su turbina dizne,trap,pumpa itd koji uopste nisu jeftini.
    Proslo je vreme kad je bilo dovoljno da je limarija dobra i da motor ne duva,a ostalo se lako sredi.
    Nego da se vratimo na temu.Savet "starije i vece" je skroz na mestu jer imas dvoje dece ali mislim da treba da ganjas nesto mladje od ovog volvoa.Da li ce biti benzin ili dizel to je stvar afiniteta ali imaj u vidu da je dizel najisplativiji svom prvom vlasniku i da u proseku ima vecu kilometrazu.
    Moj ti je savet da trazis auto iz c ili d segmanta,da se ne zaleces jer raspolazes lepom sumom novca i naravno da juris kola sa poznatom servisnom istorijom.
    Octavia je dobar predlog em sto je auto vec dokazan i ima ga dosta kod nas,em sto je dosta octavia ovde kupljeno novo pa je moguce naci kola od prvog vlasnika.Pored nje mozes da bacis pogled i na fiat crome.Imaju odlican dizel motor uglavnom dosta opreme i uklapaju ti se u budzet pri tom su stare 4-5godina.Tu ti je i mondeo,nemam licnog iskustava sa njim ali znam par ljudi koji su skroz zadovoljni njim.Naravno i mondeo i crome su vecinom iz uvoza i presli su famoznih 120000km

pozdrav!
    FORD FOCUS 1.6 16V SPORT PACK 2008god. LPG

Comment

• zverko
      CBC Senator XXL
      • 19.08.2005
      • 7085
      • BGD
      • Audi A4

za te pare bi pre ovako nesto vozio

deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Corsa
        CBC Senator XXL
        • 22.09.2005
        • 450
        • Beograd

Dobar je ovaj Skodilak

Comment

• zverko
          CBC Senator XXL
          • 19.08.2005
          • 7085
          • BGD
          • Audi A4

dobri su skodilaci bas iz razloga sto su uglavnom od prvog vlasnika. benzinci tek razradjeni, odrzavani i bez greske. inace, imao sam priliku pre nedelju dana da vidim auto dovezen iz slovenije, u pitanju je bio golf 4 GTI 2002 sa pravih 100k na satu. racunom iz servisa da je uradjen veliki servis i kompletnom servisnom istorijom, ja nisam mogao da verujem i sve to za 5500e reg. na ime. vrh, kazu da su tamo takodje rigorozni tehnicki pregledi i da ne mozete prodati auto ako je neispravan, uglavnom nesto slicno kao u CH. ljubljana je na 4-5 sati voznje. ko ima crveni pasos moze da dotera auto bez ikakvih problema.
          deutsche gemacht-gut gemacht...

Comment

• Dragon
            CBC Senator XXL
            • 15.11.2006
            • 963
            • Beograd

Moze da se kupi Focus boli glava i jos lepih parica da ostane u dzepu.

naprimer

http://www.polovniautomobili.com/oglas4 ... s_16_tdci/

Mislim da 1.6 90 ks nema zamajac. Autic za grad, otvoreno, more...

Voziti po Ibarskoj u 1.2 sa dva deteta pozadi...hm...moze iza nekog autobusa ili slepera. Bar dva puta mesecno prelazim Bg-KV-Bg tako sa ti to ne bih preporucio.
            Loneliness has followed me my whole life, everywhere. In bars, in cars, sidewalks, stores, everywhere. There's no escape. I'm God's lonely man.

Comment

Working...
            X